Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ατματζίδης: «Ο Ηρακλής πρέπει να παίξει στη Superleague»

Ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή, Νίκος Ατματζίδης, άσκησε δριμεία επίθεση κατά των διοικούντων της ΕΠΟ για τους χειρισμούς του στο ζήτημα της κατηγορίας στην οποία θα αγωνιστεί ο Ηρακλής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis»:

«Εβδομήντα χρόνια είμαι στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτοί εδώ ήταν οι μεγαλύτεροι μαφιόζοι. Αυτός ο σύλλογος ήταν καλύτερος από άλλες 8 ομάδες που δεν έπεσαν. Μας έφεραν και τον Παντελή που ήταν ο μεγαλύτερος μαφιόζος που έχει περάσει από την Κύπρο. Μας τον έβαλαν πρόεδρο και μας έριξαν στην Δ Εθνική.

Εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να είναι πρόεδρος ΑΕ από άλλη χώρα και με βεβαρημένο ποινικό μητρώο Πως του επέτρεψαν να γίνει πρόεδρος; Αυτό έγινε για να ανέβει ο Αστέρας Τρίπολης. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αδικία που έχει γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς θα είμαστε δίπλα στον Ηρακλή όπου και να παίζει».

Στο τέλος πρόσθεσε: «Είχαμε ζητήσει παράταση μεταγραφών πέρυσι, αλλά μόνο σε εμάς δεν μας έδωσαν, ενώ όμως ομάδες όπως η Δόξα Δράμας έκαναν μεταγραφές. Ποιο πολιτικό πρόσωπο έδωσε εντολή για όλα αυτά; Γιατί τον Ηρακλή; Τώρα προσπαθούν να δείξουν συμπόνια; Είναι ντροπή τους. Εμένα δεν μου αρκεί να αγωνιστεί στη Football League. Στη Superleague πρέπει να παίξει η ομάδα».

πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: