Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Βράζουν» με Τζεμπούρ στην Αλγερία, αυτός προκάλεσε τους Λίβυους!!

Έντονη κριτική στον Ραφίκ Τζεμπούρ, υποστηρίζοντας ότι αυτός ήταν που προκάλεσε με τη συμπεριφορά του τους Λίβυους, ασκούν τα ΜΜΕ της Αλγερίας.
Το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής Αλγερίας είναι βαρύ, καθώς εκεί που όλοι νόμιζαν πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν για… συλλεκτική φορά το… θύμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Buteur», τόσο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας, Μοχάμεντ Ραουάουρα, όσο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, επιρρίπτουν ευθύνες στον Τζεμπούρ, υποστηρίζοντας πως αυτός ήταν που προκάλεσε το μένος των γηπεδούχων!
Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του, ο «τρομοκράτης» δεν είδε με καλό μάτι το γεγονός ότι σκούπισε για μία ακόμα φορά… πάγκο, με αποτέλεσμα να μπει στον αγωνιστικό χώρο με τα γνωστά του «νευράκια» και να ανάψει το φιτίλι στην ήδη «ζεσταμένη» εξέδρα των Λίβυων. Πως; Όχι μόνο υπέπεσε σε ένα σκληρό φάουλ, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες των αντιπάλων, τους προκαλούσε αναφερόμενος με προσβλητικά λόγια στον νεκρό ηγέτη της χώρας τους, με το ειρωνικό «Ζήτω ο Καντάφι»!
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Τζεμπούρ αναμένεται να τιμωρηθεί αυστηρά προς γνώση, συμμόρφωση και παραδειγματισμό των υπολοίπων, ενώ δεν αποκλείεται να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ακόμα και μετά από δική του απόφαση, λόγω των κάκιστων σχέσεων που διατηρεί με τον Χαλίλχοτζιτς. Ο τελευταίος έχει δώσει φανέλα βασικού φορ στον Ισλάμ Σλιμάνι και ο άσος του Ολυμπιακού όχι μόνο μένει στον πάγκο, αλλά έχει να σκοράρει σε επίσημο ματς με το εθνόσημο από  τις 7 Ιουνίου του 2009...
Σε αυτό το σημείο πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως μια τιμωρία του Τζεμπούρ, είτε από την εθνική του ομάδα, είτε από τη συνομοσπονδία της Αφρικής, κάθε άλλο παρά θα… κακόπεφτε στον Ολυμπιακό, αφού δεν θα τον «έχανε» ούτε τον Οκτώβριο, ούτε τον Ιανουάριο, όταν ξεκινά το Κόπα Άφρικα (19/1-10/2)…





πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: