Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

"Μου έδιναν 240.000 ευρώ για να στήσω το ματς"!

Μετά από 6 χρόνια ο διεθνής Γκανέζος γκολκίπερ, Ρίτσαρντ Κίνγκσον, θυμήθηκε... να καταγγείλει πως στο Μουντιάλ του 2006 του είχαν προσφέρει 240.000 για να έχει μειωμένη απόδοση στο ματς των "μαύρων αστεριών" με την Τσεχία στη φάση των ομίλων.
"Μου έδιναν 240.000 ευρώ για να στήσω το ματς"!
Ο Γκανέζος αποκάλυψε πως η απόφαση να αρνηθεί την πρόταση μόνο εύκολη δεν ήταν, με την γυναίκα του να παίζει καταλυτικό ρόλο στην τελική του απάντηση.
«Έπαθα σύγχυση με το να ζυγίζω τις επιλογές μου, από τη μία θα γινόμουν πλούσιος κατά 300.000 δολάρια εάν δεχόμουν ενώ με νίκη της Γκάνας τα χρήματα που θα κέρδιζα θα ήταν πολύ λιγότερα, μόλις 2.400 ευρώ», ανέφερε αρχικά ο Κίνγκστον για να προσθέσει στη συνέχεια:
Ένας Γκανέζος με οδήγησε σε κάποιους ανθρώπους που μου έκαναν αυτή την προσφορά. Πραγματικά δεν ήξερα τι να κάνω, τηλεφώνησα στη γυναίκα μου και εκείνη μου είπε: «Ρίτσαρντ δεν σε αγαπάω για τα χρήματά σου. Μην δεχτείς αυτή την προσφορά, γιατί θα χάσεις την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία σου».
Για την ιστορία, το αποτέλεσμα εκείνου του αγώνα, η Γκάνα με γκολ των Ασαμόα Γκιάν και του Σούλεϊ Μουντάρι επικράτησε της Τσεχίας με 2-0 και πανηγύρισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση εκεί όπου ηττήθηκε από τη Βραζιλία με 3-0.





πηγή: sportdog.gr  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: