Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Το πιστεύει ο Αμπροζίνι!!

Το πιστεύει ο Αμπροζίνι
Μπορεί να έφυγαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές από τη Μίλαν, ο Μάσιμο Αμπροζίνι ωστόσο δείχνει να πιστεύει στις δυνατότητες των συμπαικτών του και τονίζει πως στο τέλος της χρονιάς οι οπαδοί της ομάδας θα πανηγυρίσουν κάποιον τίτλο. Ο παλαιότερος, πλέον, ποδοσφαιριστής της ομάδας μίλησε στην «Corriere dello sport» και έδειξε πολύ αισιόδοξος.

Μετά την αποχώρηση του Γκατούζο, του Ιντζάγκι, του Νέστα, του Ζέεντορφ, αλλά και τις πωλήσεις του Ιμπραΐμοβιτς και του Σίλβα, ο ρόλος του ηγέτη της Μίλαν έπεσε φυσιολογικά στον Μάσιμο Αμπροζίνι. Ο ξανθομάλλης μέσος, ένας από τους πιο παλιούς παίκτες της ομάδας, καλείται να οδηγήσει τους συμπαίκτες του και να τους μεταφέρει λίγη από την εμπειρία του, αποστολή καθόλου εύκολη.

Ο Αμπροζίνι μίλησε σε δημοσιογράφους της «Corriere dello sport» και άφησε να εννοηθεί πως νιώθει μοναξιά, μετά την αποχώρηση των «Γερουσιαστών», όπως φώναζαν τους παλιότερους συμπαίκτες του. «Είναι αλήθεια πως μου λείπουν οι φίλοι μου. Αγωνιστικά το κενό τους είναι πιο απλό να καλυφτεί, οι καλοί παίκτες μπορούν να προσφέρουν αμέσως. Στην καρδιά μου, όμως, θα χρειαστεί καιρός για να καλύψω το κενό που άφησε ο Νέστα, ο Γκατούζο, ο Ιντζάγκι.»

Χωρίς αυτούς, αλλά και με την απώλεια του Ιμπραΐμοβιτς, που μπορεί να φτάσει η Μίλαν; «Έφυγαν σπουδαίοι παίκτες. Αλλά ήρθαν άλλοι, επίσης σημαντικοί. Δουλεύουμε πολύ και σωστά και είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα μπορέσουμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Η ομάδα τώρα είναι διαφορετική. Στηριζόμαστε περισσότερο στο σύνολο και αυτό μπορεί να μας βγει σε καλό.»

Ένας από αυτούς που έφυγαν είναι ο Κασάνο. Τι έχει να πει ο Αμπροζίνι; «Στο τέλος θα δούμε ποιος κέρδισε από την ανταλλαγή του Αντόνιο με τον Πατσίνι. Για την ώρα αυτοί που κέρδισαν είναι οι παίκτες.»

Για τον εαυτό του τι έχει να πει; «Είμαι ήρεμος, η καριέρα μου μού έχει επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις και για αυτό περιμένω πάντα κάτι καινούργιο. Φέτος ελπίζω να πάρω το πέμπτο πρωτάθλημά μου. Θα είναι σπουδαίο αν το καταφέρω. Αν όχι, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα και με τους νέους συμπαίκτες μου να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου μας.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: