Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Σφακιανάκης: «Θα επηρεάσει θετικά η απόφαση της ΕΠΟ»

Ο αντιπρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ανέλυσε το θέμα του Ηρακλή, της Καβάλας, αλλά και του Ολυμπιακού Βόλου εν όψει της αυριανής εκδίκασης της ΕΠΟ.

«Λυπούμαι που κανείς δεν εκφράζεται πριν από την τελική κρίση. Αν είναι θετική η απόφαση της ΕΠΟ και μας δώσει το νομικό έρεισμα, μπορούμε να κάνουμε δ.σ. και πιστεύω πως θα επηρεάσει θετικά τη βούληση των ομάδων. Και η Πολιτεία θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια, από οικονομικής πλευράς. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνει η ΕΠΟ.

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία χωρίς παράπλευρες απώλειες σε άλλες ομάδες. Αν το πλαίσιο από την ΕΠΟ μας νομιμοποιεί, τότε θα προχωρήσουμε κι εμείς.

Αύριο θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Το αυτοδιοίκητο δεν πλήττεται. Το να επιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο την υπόθεση αυτή, δεν είναι παράνομο. Η ΕΕΑ ανήκει στην Πολιτεία, έχει πολιτικές ευθύνες, πρέπει να ελέγχει και να μην παρεμβαίνει στο ποδόσφαιρο, που έχει την ιεραρχία του», είπε, ενώ έβγαλε και το δικό του παράπονο:

«Τι είναι αυτή η κρυψίνοια; Στρατηγούς θέλουμε, όχι διπλωμάτες και πολιτικούς, θέλουμε ανθρώπους να βαράνε το χέρι στο τραπέζι. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πολιτική πράξη. Οι ηγέτες μας έπρεπε να είχαν λύσει το θέμα πριν από ενάμιση μήνα. Κάνω κρίση για τους παράγοντες του ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε βγαίνουν να πουν την άποψή τους».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: