Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Θα έχει προεκτάσεις η ιστορία με τον Ζαγοράκη»

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λάκης Οικονομίδης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον ερχομό του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ καταλόγισε ευθύνες στον Θοδωρή Ζαγοράκη και στον Ηλία Βιολίδη για τα πεπραγμένα τους κατά τη θητεία τους στη διοίκηση της ομάδας.

«Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, πάει να γίνει κάτι πολύ σωστό. Είχα πει ότι πρέπει να αλλάξουν και τα πλακάκια στην ΠΑΕ. Από τις κινήσεις που αντιλαμβάνομαι του κ. Σαββίδη, φαίνεται ότι γίνεται κάτι πολύ σοβαρό. Με λυπεί ότι κάποιους υπαλλήλους μπορεί να τους πάρει η μπόρα. Ωστόσο συμφωνώ ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά μην πω όλα», είπε αρχικά για τις πρώτες κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος την τελευταία 5ετία έχει προδοθεί πάρα πολύ. Οι ελπίδες του ήταν πάνω στο όνομα Ζαγοράκης. Ο κόσμος αισθάνεται πολύ άσχημα, γιατί η συσπείρωση που υπήρξε που ήταν στο 100% δεν υπήρξε ποτέ ξανά. Ο κόσμος έφερε την ομάδα στο προσκήνιο από το υστέρημά του. Με λυπεί το γεγονός ότι ερχόμαστε για τρίτη φορά να απαγγέλλονται κατηγορίες. Αυτή τη φορά είναι χειρότερο. Τις προηγούμενες φορές ήταν μέτοχοι και αφεντικά της ΠΑΕ. Η ιστορία με τον Ζαγοράκη και τον Βιολίδη έχει και προεκτάσεις, θα απαγγελθούν και άλλα. Κάποια στιγμή περίμενα ότι κάτι πρέπει να γίνει. Ελπίζω ότι ο νέος επενδυτής θα μπει στον ΠΑΟΚ, θα τον αγαπήσει και θα κάνει πράγματα για τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα περισσότερο και από την οικογένειά του».

Για το ότι είχε δηλώσει ο ομογενής επιχειρηματίας στο παρελθόν ότι ούτε ένα ευρώ δεν θα περάσει χωρίς να ελεγθεί από τα ταμεία της ΠΑΕ: «Μου λέει πάρα πολλά αυτό. Αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι θα είναι πολύ καλό. Τα τελευταία χρόνια λυμαίνονται τον ΠΑΟΚ πάρα πολλοί. Δεν το λέω εγώ μόνο που έχω γνώση για το τι γίνεται. Αυτά τα αποτελέσματα τα περίμενα πολύ νωρίτερα. Είχαν έρθει στα χέρια μου τα πορίσματα. Απαγγέλλονται κατηγορίες για υπεξαίρεση και κακοδιαχείριση και για άλλα πράγματα… Θα υπάρξουν και επεκτάσεις στο θέμα».

Για περαιτέρω διώξεις που μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον: «Ο κύριος Βιολίδης όταν είχε έρθει ήταν και αντιπρόεδρος στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Άρα θα πρέπει αν δούμε τι γίνεται και παρακάτω. Άρα οι εισαγγελικές αρχές θα πρέπει να δουν τι υπάρχει και παρακάτω. Θα προκύψουν και περαιτέρω στοιχεία μέσα από την ανάκριση. Όταν απαγγέλλονται τόσο σοβαρές κατηγορίες πληγώνει τον Παοκτσή».

Για το τι άποψη έχει για τον νέο επενδυτή του ΠΑΟΚ: «Δεν τον γνωρίζω. Κάνω μια ευχή γιατί θέλω να είμαι αισιόδοξος. Ελπίζω ότι θα κάνει πράγματα και το πιστεύω. Παρακολουθούσα τα πάντα. Όταν βγήκε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον του στο προσκήνιο όλοι αυτοί που ασχολήθηκαν μαζί του έκαναν κακό. Για αυτό κινήθηκε έτσι αυτή τη φορά».

Στον επίλογό του ανέφερε: «Υπήρξαν κάποιες μετοχές. Οι μετοχές του κυρίου Γούμενου φύγανε και τις μεταβιβάσουμε στην προσωρινή διοίκηση με την προϋπόθεση να πάνε στον καινούριο επενδυτή,. Το ότι έχουν πάει είναι πολύ καλό».






πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: