Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Φούλαμ: Ανακοινώθηκε ο Καραγκούνης!!

Την απόκτηση του Γιώργου Καραγκούνη ανακοίνωσε η Φούλαμ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Το νούμερο «14» επέλεξε ο διεθνής χαφ, ο οποίος θα παίξει ποδόσφαιρο σε τέταρτη διαφορετική χώρα, μετά την Ελλάδα, την Ιταλία και την Πορτογαλία.
«Κότατζερ» με πάσα επισημότητα είναι πλέον ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος ανακοινώθηκε από τη Φούλαμ. Ύμνοι του Μάρτιν Γιολ για τον τέως μέσο του Παναθηναϊκού ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος για τη νέα, αγγλική πρόκληση.
Στην ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου αναφέρεται:
«Η Φούλαμ ανακοινώνει με ενθουσιασμό την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του Γιώργου Καραγκούνη, μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 35χρονος μέσος είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος για λογαριασμό της οποίας έχει αγωνιστεί σε 120 παιχνίδια. Αποτέλεσε μέλος της ομάδας που το 2004 κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία.
Ο Καραγκούνης έγινε ο πρώτος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής της Ελλάδος τον περασμένο Ιούνιο, σε ένα ματς με τη Ρωσία, στο οποίο σημείωσε και το μοναδικό γκολ που τελικά έδωσε στην ομάδα του την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012.
Πραγματοποίησε συνολικά 380 εμφανίσεις σε δύο πενταετείς θητείες στον Παναθηναϊκό. Στο μεσοδιάστημα, αγωνίστηκε σε Ιντερ Μιλάνου και Μπενφίκα. Ο Καραγκούνης μετρά επίσης περισσότερες από 100 εμφανίσεις σε Champions League και Europa League με τις ομάδες που υπηρέτησε.
Μιλώντας από το προπονητικό κέντρο, ο Καραγκούνης δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή μου στη Φούλαμ και τη νέα πρόκληση που μου προσφέρουν η Αγγλία και η Πρέμιερ Λιγκ. Ανυπομονώ να δουλέψω υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Γιολ και να αγωνιστώ δίπλα σε κάποιους φανταστικούς παίκτες που ανήκουν στον σύλλογο».
Δηλώσεις έκανε και ο Μάρτιν Γιολ: «Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει πλούτο από συλλογική και διεθνή εμπειρία και είμαι χαρούμενος που αποτελεί μέλος της ομάδας μας. Υπήρξε ποδοσφαιριστής με μεγάλη επιρροή στις ομάδες που αγωνίστηκε και είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, καθώς ετοιμάζεται να περάσει μόνος πρώτος σε συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος. Φέρνει διάφορα στοιχεία ποιότητας ερχόμενος στην ομάδα μας».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: