Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πουλινάκης: «Αφετηρία για την εξυγίανση του ΟΦΗ η ενημερότητα»

Ως αφετηρία για το μεγάλο στόχο της οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ ΟΦΗ, χαρακτήρισε ο πρόεδρος των Ομιλίτων, Μάνθος Πουλινάκης την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας, την οποία πήραν στα χέρια τους την Τρίτη (11/09) οι άνθρωποι του Κρητικού συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:
Έπειτα από «μαραθώνιες» προσπάθειες τις τελευταίες εβδομάδες και ειδικότερα σήμερα, η ΠΑΕ ΟΦΗ κατάφερε και εξασφάλισε φορολογική ενημερότητα. Στην Α’ ΔΟΥ Ηρακλείου βρέθηκαν σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης και ο εκ των λογιστών της ΠΑΕ Μανόλης Βασιλάκης, οι οποίοι έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες και καταβάλλοντας ένα σημαντικό ποσό, που αφορούσε τόσο τη δόση της ρύθμισης για το άρθρο 15 που ψηφίστηκε πρόσφατα, όσο και παλαιότερες οφειλές άλλων ρυθμίσεων, πήραν στα χέρια τους την φορολογική ενημερότητα, που μαζί με την ασφαλιστική ενημερότητα την οποία είχε εκδώσει η ΠΑΕ πριν από λίγες εβδομάδες, βοηθούν στην επίλυση σημαντικών θεμάτων της εταιρείας.
Μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης εξασφάλισης της φορολογικής ενημερότητας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η σημερινή εξέλιξη είναι η αφετηρία για τον μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει και δεν είναι άλλος από την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ. Καταβάλαμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε κάτι που αρκετοί δεν πίστευαν. Να ξέρουν όμως ότι ο ΟΦΗ είναι μεγάλος και όσο τον χτυπάνε, γίνεται πιο δυνατός. Εμείς συνεχίζουμε χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με γνώμονα πάντα την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει. Την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας και τη δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας της ιστορίας της και των προσδοκιών των φιλάθλων της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: