Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Με τον εαυτό του έχει πρόβλημα ο Κασάνο»

«Με τον εαυτό του έχει πρόβλημα ο Κασάνο»
Για όλους και για όλα μίλησε ο Τζενάρο Γκατούζο, παραχωρώντας συνέντευξη στο «RaiSport». Ο δυναμικός μέσος της Σιόν αναφέρθηκε στον Ντελ Πιέρο, που βρέθηκε κοντά στην Ελβετική ομάδα, ενώ έδωσε τα δικά του προγνωστικά για το Καμπιονάτο. Αίσθηση προκάλεσε η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για τον Κασάνο.

Στα 13 χρόνια που αγωνίστηκε στη Μίλαν, ο Τζενάρο Γκατούζο κατάφερε να γράψει τη δική του ιστορία, κερδίζοντας, ανάμεσα στα άλλα, δύο πρωταθλήματα και δύο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενδιάμεσα είχε αναδειχτεί παγκόσμιος πρωταθλητής με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, όμως, η Μίλαν δεν του πρότεινε ανανέωση στο συμβόλαιό του που έληγε και έτσι ο Γκατούζο μετακόμισε στην Ελβετία για λογαριασμό της Σιόν.

Ο δυναμικός μέσος είναι γνώστης του Ιταλικού ποδοσφαίρου και η άποψή του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Για το λόγο αυτό το «Rai Sport» τον προσέγγισε για να ακούσει τη γνώμη του για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους «τιφόζι».

Ο Γκατούζο ξεκινώντας, μίλησε για τον Αντόνιο Κόντε και την ποινή που του επιβλήθηκε για συμμετοχή στα στημένα παιχνίδια. «Η ποινή είναι άδικη και αντιφατική. Οι παίκτες της Σιένα κατέρριψαν τα επιχειρήματα αυτών που κατηγορούσαν τον Κόντε, οπότε δεν βλέπω γιατί τιμωρήθηκε. Και αφού τον τιμώρησαν, γιατί του επιτρέπουν να προπονεί; Αυτή είναι η αντίφαση που είπα πριν.»

Αναφερόμενος στον Ντελ Πιέρο, έδειξε να σέβεται την απόφαση του «Πιντουρίκιο» να μεταναστεύσει στην Αυστραλία. «Ο πρόεδρος της Σιόν έκανε τα πάντα για να τον φέρει στην ομάδα μας, αλλά οι φιλοδοξίες του Άλεξ τον οδήγησαν στο Σύδνεϋ. Σέβομαι την επιλογή του, αν και θα ήθελα να τον είχα συμπαίκτη μου.»

Για το Καμπιονάτο, ο Γκατούζο δεν παρέκλινε από όσα έχουν πει οι περισσότεροι. «Η Γιουβέντους είναι το φαβορί, αφού δυνάμωσε ακόμα περισσότερο. Ακολουθεί η Ρόμα, που έχει ποιότητα, η Νάπολι, που μπορεί να κάνει το θαύμα, ενώ οι Μιλανέζοι θα περάσουν δύσκολη χρονιά.»

Κλείνοντας έκανε μια αναφορά στον Κασάνο. «Ο Αντόνιο έχει πρόβλημα με τον εαυτό του, όχι με τους άλλους. Πρέπει να λύσει τα δικά του προβλήματα, αν θέλει να παίξει όπως μπορεί



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: