Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Δεν είμαι ο αντικαταστάτης του Ιμπραΐμοβιτς»

«Δεν είμαι ο αντικαταστάτης του Ιμπραΐμοβιτς»
Για όλους και για όλα μίλησε ο Μπόγιαν Κρκιτς σε συνέντευξή του στην «Gazzetta dello sport». Ο Ισπανός επιθετικός της Μίλαν έδειξε να έχει παράπονα από τη Ρόμα, τόνισε πως δεν είναι ο αντικαταστάτης του Ιμπραΐμοβιτς και παραδέχτηκε πως μόνο με καλές εμφανίσεις και επιτυχίες στη Μίλαν θα μπορέσει να επανέλθει στην εθνική Ισπανίας.

Η απόκτησή του τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών από τη Μίλαν έδωσε κάποια ελπίδα στους «τιφόζι» των «ροσονέρι» πως το κενό που άφησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, θα μπορούσε να καλυφτεί. Ο Μπόγιαν Κρκιτς, όμως, δεν ασπάζεται την άποψη αυτή, αφού μιλώντας στη «Gazzetta dello sport» ζήτησε να μην τον συγκρίνουν με το Σουηδό. «Είμαστε διαφορετικοί παίκτες. Δεν μπορώ να θεωρηθώ αντικαταστάτης του, το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τη Μίλαν και να μέσω αυτής να μπορέσω να ξαναπαίξω στην εθνική Ισπανίας. Σας παρακαλώ, μη με συγκρίνετε με τον Ιμπραΐμοβιτς», δηλώνει ο Κρκιτς.

Με την έλευσή του στην ομάδα του Μιλάνου, πήρε τη φανέλα με το «22», που ανήκε στον Κακά. Δεν θεωρεί πως είναι μεγάλη η ευθύνη; «Δεν με βαραίνει η φανέλα αυτή. Στη Μπαρτσελόνα είχα το 9 που ανήκε στον Ρονάλντο, οπότε δεν βλέπω να υπάρχουν ζητήματα με τα νούμερα. Η απόδοσή μου με απασχολεί και όχι ο αριθμός της φανέλας μου», απαντά με σιγουριά ο Μπόγιαν.

Κλείνοντας, ο Κρκιτς είχε δύο κουβέντες να πει για την προηγούμενη ομάδα του, τη Ρόμα. «Δεν παραπονιέμαι, αλλά είναι αλήθεια πως δεν έπαιζα πολύ. Πιστεύω πως άξιζα μεγαλύτερης συμμετοχής. Δυστυχώς ακούστηκαν πολλά για μένα, όλα άδικα και χωρίς βάση», λέει με πίκρα ο Κρκιτς.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: