Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Προτάθηκε αλλά απορρίφθηκε ο Χάρι Κιούελ



Τον Αυστραλό μέσο μεσοεπιθετικό Χάρι Κιούελ, 34 ετών, που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ αντί συμβολαίου 400 χιλιάδων ευρώ, απέρριψε ο ΠΑΟΚ κρίνοντας τα δεδομένα που είχε στην διάθεση του και που καθιστούσαν ασύμφορη και αβέβαιη την επιτυχία της μεταγραφής.
Ο Αυστραλός επιθετικός που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ομάδες σαν την Λιντς, την Λίβερπουλ και την Γαλατά Σαράϊ, τα τελευταία δυο χρόνια επέστρεψε στην πατρίδα του αγωνιζόμενος στην Βίκτορυ Μελβούρνης με επιτυχία. Μάλιστα πριν λίγους μήνες, στις 12 Ιουλίου συγκεκριμένα, είχε ανακηρυχτεί στην πατρίδα του σε σχετικό ψηφοφορία ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Αυστραλιανού ποδοσφαίρου.

Ο παίκτης με τεράστιο όνομα στην Αγγλία, όπου κατέκτησε πρωτάθλημα με την φανέλα της Λίντς, έχει κάνει μεγάλη καριέ
ρα αλλά εδώ και λίγα χρόνια η καριέρα του πήρε φθίνουσα πορεία.
Στον ΠΑΟΚ εκτίμησαν τον συνδυασμό της σημερινής του αγωνιστικής κατάστασης και της δαπάνης που θα στοίχιζε η απόκτηση του και αποφάνθηκαν πως δεν μπορεί να προχωρήσει η απόκτηση του. Με το σκεπτικό ότι μπορεί να ήταν σημαντικό όνομα πριν από 4-5 χρόνια αλλά στην σημερινή συγκυρία δεν θα μπορούσε ο Κιούελ να προσφέρει αυτά για τα οποία θα έρχονταν. Ετσι έκλεισε η πόρτα του και οι αναζητήσεις συνεχίζονται με γνώμονα πλέον την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: