Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Παρουσιάστηκαν Μακ Γκραθ και Χάτσερ!!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τους Ντόνι Μακ Γκραθ και Γουίλιαμ Χάτσερ, οι οποίοι παραχώρησαν συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου και δήλωσαν μεταξύ άλλων αισιόδοξοι για το νέο ΠΑΟΚ.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου, Τέλης Ζουρνατσίδης, που μιλώντας για τον ΜακΓραθ είπε ότι:

«Ο Μακ Γκραθ ξέρουμε ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει, νομίζουμε ότι είναι ο πιο κατάλληλος παίκτης για τον ρόλο που τον θέλουμε. Τον 1,5 χρόνο που ήταν μακριά από την ομάδα κάθε φορά που υπήρξε υποψία συνεργασίας και οι δύο πλευρές ήταν ζεστές. Ήταν και επιθυμία δικιά του και το έκανε πράξη με τον συμβιβασμό του στο οικονομικό».

Όσο για τον Χάτσερ ο Ζουρνατίδης επισήμανε πως:

«Ήταν κάτι που ψάχναμε, να αγωνίζεται και στις δύο θέσεις μας εξέπληξε η ωριμότητα και το στυλ του διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι και μπήκαμε στην διαδικασία εκτός από την εικόνα που είχαμε να ρωτήσουμε τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του και όλοι μας είπαν τα καλύτερα λόγια. Έτσι πήραμε την απόφαση να τον αποκτήσουμε δίνοντας του την ευκαιρία να ανέβει επίπεδο. Πιστεύουμε και τα δύο παιδιά ότι θα βοηθήσουν γιατί έχουν τα προσόντα να τα καταφέρουν».

Από την πλευρά του ο Μακ Γκραθ δήλωσε κατά την παρουσίασή του ότι:

«Είμαι χαρούμενος που γύρισα εδώ. Διαπιστώνω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή ομάδα, είμαι χαρούμενος που βρήκα και πάλι τον Λάζαρο, είναι καλό που επιστρέφω υγιής και θέλω να τελειώσω αυτό που άρχισα την πρώτη φορά.

Το βασικό κίνητρο είναι ότι ήθελα να επιστρέψω. Ήθελα να συνεχίσω από το σημείο που άφησα. Όλη την χρονιά πέρσι ήμουν σε φάση ανάρρωσης. Έγιναν και πέρσι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ αλλά τα πράγματα δεν περπάτησαν. Φέτος το αποφάσισα, αισθάνομαι άνετα εδώ, είναι η καλύτερη περίπτωση για την καριέρα μου, ήρθα σε έναν συμβιβασμό και έτσι ολοκληρώθηκε η συμφωνία.

Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο για το φιλικό με την Καβάλα. Ήμουν δεύτερη ημέρα στην Ελλάδα, όσο περνάει η προετοιμασία η ομάδα θα διαμορφώνει το στυλ της. Είναι πολύ καλό που έχουμε τον Λάζαρο, διαθέτουμε πολύ καλούς σουτέρ, πολλά θα εξαρτηθούν από τα σχήματα που θα παίζουν στο γήπεδο, πάντως, υπάρχουν οι μονάδες για πολλά σχήματα».

Για την διαχείριση στις θέσεις 1 και 2:

«Όποιος είναι πιο κοντά στην μπάλα, δεν έχει σημασία. Μπορούμε να παίξουμε και τις δύο θέσεις ανάλογα με το τι χρειάζεται η ομάδα».

Για τον σοβαρό τραυματισμό του:

«Ήταν δύσκολη η στιγμή του τραυματισμού μου γιατί ήταν η πρώτη φορά που τραυματίστηκα και γιατί εκείνη την περίοδο η ομάδα πήγαινα καλά και αναγκάστηκα να τα αφήσω όλα. Πέρσι που ήρθα σαν αντίπαλος στο «Παλατάκι» μου άρεσε».

Για το πότε η ομάδα θα είναι έτοιμη:

«Πιθανόν να βρούμε ρυθμό από την αρχή. Αυτό θέλουμε. Την προηγούμενη φορά βρήκαμε ρυθμό από τα Χριστούγεννα και μετά, αυτό φέτος μπορεί να γίνει και νωρίτερα γιατί υπάρχουν καλοί χαρακτήρες στην ομάδα».

Τέλος, ανέφερε:

«Δεν με ενοχλούν οι μεγάλες προπονήσεις αφού τελειώσει η προετοιμασία πιστεύω, πάντως, να είναι μικρότερες».

«Θέλω να τελειώσω αυτό που άρχισα»

Ο Χάτσερ δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν μερικές πολύ καλές μονάδες στην ομάδα, παιδιά που έχουν διάθεση να δουλέψουν και φυσικά καλή νοοτροπία στην ομάδα. Οι παίκτες έχουν ήδη χημεία, η νέα χρονιά θα είναι πρόκληση κυρίως για μένα.

Θεωρώ ότι ταιριάζω στη ομάδα. Το φιλικό με την Καβάλα μου άφησε θετική εντύπωση, είμαστε μία ομάδα με ενέργεια που πρεσάρει, τρέχει και έχει πολύ κίνηση στην επίθεση. Μου αρέσουν και μου ταιριάζουν αυτά τα στοιχεία, υπάρχουν καλές μονάδες για να παίξουν αυτό το είδος παιχνιδιού».

Για τις εναλλαγές στις θέσεις 1 και 2:

«Αναλόγως εκείνη την στιγμή θα βλέπουμε, οι προπονητές κάνουν καλή δουλειά για να καταλάβουμε ακριβώς τα συστήματα».

Για την εμπειρία του στην Κύπρο:

«Ήταν πολύ καλή εμπειρία, έμεινα τρία χρόνια, ήταν πολύ οργανωμένο το σωματείο, αλλά εμένα δεν με ενδιέφερε να μείνω στην άνεση και στο ότι απλά θα πληρώνομαι στην ώρα μου ήθελα να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Διάλεξα τότε Κύπρο γιατί ήθελα να έρθω στην Ευρώπη, να δω κάποια πράγματα και τώρα το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ακριβώς αυτό που ζητούσα».

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα:

«Η Ελλάδα ξέρουμε ότι δεν είναι και τόσο καλά. Δεν ήταν τόσο το θέμα να έρθω στην Ελλάδα, αυτό που με ενδιέφερε ήταν να έρθω στον ΠΑΟΚ. Ήταν μία ανησυχία το οικονομικό, αλλά δεν νομίζω να επηρεάσει, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε καλά».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: