Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Κουλουχέρης-«Θα σας κυνηγά όλη η Θεσσαλονίκη…»

Για τα όσα πέρασε μετά την προσφυγή που κατέθεσε κατά του Άρη για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του μίλησε ο Ευθύμης Κουλουχέρης. Ο αμυντικός του Πανιωνίου ανέφερε σε αθλητική εφημερίδα σκηνικά που τον πίκραναν ενώ θυμήθηκε συζήτηση που είχε με τον Αντώνη Ζαμπέτα, ο οποίος του είπε, «πως αν καταστραφεί η ομάδα, θα χάσεις κι εσύ τα λεφτά σου» και ο 31χρονος άσος απάντησε, «αν διαλυθεί ο Άρης θα σας κυνηγάει όλη η Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε όσα είπε ο Ευθύμης Κουλουχέρης στην εφημερίδα «Goal»:

«Έκανα προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης στις 22 Νοεμβρίου του 2011. Ήμουν απλήρωτος από το καλοκαίρι του 2011. Κανείς δεν με ρώτησε πώς τα έβγαζα πέρα, αν είχα ανάγκες ή πώς πλήρωνα τα ενοίκιά μου. Όταν ήρθε ο κ. Τσιώλης, μου είπε πως δεν του κάνω, δεν μίλησα. Έβαλα το κεφάλι κάτω, έψαξα να βρω ομάδα, έφερα μια πρόταση, όμως η διοίκηση ήθελε αποζημίωση.

Συνέχισα να κάνω μόνος μου προπονήσεις. Έφυγε ο Τσιώλης, ήρθε ο Πρόμπιερζ, ξανά τα ίδια. Με έβαζαν να κάνω προπόνηση πρωινές ώρες ξεχωριστά από την ομάδα. Και πάλι δεν μίλησα. Τους έλεγα "θα κάνω προσφυγή" και μου απαντούσαν "κάνε, δεν θα πάρεις ποτέ τα λεφτά σου". Τελικά έγινε διακανονισμός σε 10 δόσεις των 30.000 ευρώ. Μου δίνουν μόνο τη μία δόση κι αυτή μέσω τηλεοπτικών και εδώ και τρεις μήνες με αγνοούν και τελικά με θυμούνται μόλις μια μέρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης. Κι έρχονται τώρα αυτοί οι κύριοι και μου λένε πως εγώ καταστρέφω τον Αρη; Τη στιγμή που οι άνθρωποι έχουν κάνει εγκλήματα, σκορπώντας τόσα χρήματα σε αμέτρητους παίκτες;.

Μίλησα με τον Ζαμπέτα. Η πρότασή του ήταν να πάρω 30.000 ευρώ τώρα, άλλα 20.000 ευρώ τον Μάιο και τα υπόλοιπα σε βάθος τριών χρόνων. Δεν το δέχθηκα. Πάνω στη συζήτηση μου λέει πως "αν καταστραφεί η ομάδα, θα χάσεις κι εσύ τα λεφτά σου". Η απάντησή μου ήταν πως "αν διαλυθεί ο Αρης, μπορεί να χάσω τα λεφτά μου, όμως εσένα κι όσους έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση θα σας κυνηγάει όλη η Θεσσαλονίκη"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: