Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Πάει για… 2013 ο Ρίτσαρντς!!

Πάει για… 2013 ο Ρίτσαρντς
Οι φόβοι για την κατάσταση του γονάτου του Μίκα Ρίτσαρντς φαίνεται ότι θα επιβεβαιωθούν, με τις αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις να αναφέρουν πως ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι θα απουσιάσει για τους επόμενους δύο μήνες και θα επιστρέψει… με το νέο έτος.

Ο Άγγλος στόπερ τραυματίστηκε στη νίκη (1-0) των «πολιτών» επί της Σουόνσι, το απόγευμα του Σαββάτου.

Στην προσπάθειά του να γυρίσει στην άμυνα για να καλύψει το κενό, φάνηκε να γυρίζει το πόδι του, αλλά ο πόνος ήταν έντονος και το ιατρικό επιτελείο των Πρωταθλητών Αγγλίας κατάλαβε ότι επρόκειτο για κάτι σοβαρό.

Οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ρίτσαρντς, έδειξαν ζημιά στους χόνδρους τους γονάτου του, πράγμα που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Μάντσεστερ Σίτι, για τους επόμενους δύο μήνες.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται να συμπληρώσει την ατυχία που κυνηγάει τον παίκτη από το καλοκαίρι, όταν και είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Αναγκάστηκε να μείνει εκτός μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη, επέστρεψε στα πλάνα του Ρομπέρτο Μαντσίνι στις αρχές Οκτωβρίου και το φινάλε του μήνα τον βρίσκει πάλι στο κρεβάτι του πόνου…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: