Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Πεδουλάκης: «Έχουμε βάλει το εγώ κάτω από το εμείς»

Πεδουλάκης: «Έχουμε βάλει το εγώ κάτω από το εμείς»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση και την ομαδικότητα που έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στη νίκη με τον ΑΓΟΡ (92-50), εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο «Άρτζι» έδωσε τα συγχαρητήριά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι «πράσινοι» το ματς και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια που δεν είναι άλλη, από το προσεχές παιχνίδι στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. «Σήμερα τα παιδιά βοηθήθηκαν να ρολάρουν», τόνισε σχετικά.

«Καλησπέρα σε όλους. Νομίζω πως προσεγγίσαμε το παιχνίδι σοβαρά, θέλαμε να έχουμε συνέχεια πρώτα από όλα για τον εαυτό μας. Είχαμε ενέργεια στην άμυνα, δείξαμε ομαδικό πνεύμα και μας βοήθησε πάρα πολύ το ημίψηλο σχήμα, επειδή το Ρέθυμνο παίζει με πολλά πικ εν ρολ και μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, αλλά γενικά ήταν καλή βραδιά για εμάς. Ήμασταν σοβαροί και είχαμε διάθεση. Ετοιμαζόμαστε, τώρα, για την Ευρωλίγκα. Σήμερα βοηθήθηκαν τα παιδιά να ρολάρουν, ειδικά οι γκαρντ, αν και μας έλειψε ο Βασίλης (Ξανθόπουλος) που ήταν κλινήρης», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για την ομαδικότητα των παικτών του:

«Δείχνει προδιάθεση, όταν χτίζει πάνω σε ομαδικό πνεύμα. Μερικές φορές το παρακάνουμε, αλλά αυτό στο μέλλον θα μας βγει σε καλό. Έχουμε βάλει το εγώ κάτω από το εμείς. Έχουμε πολλά καινούρια πρόσωπα. Σήμερα φύγαμε λίγο από το παιχνίδι, αλλά ακόμα είμαστε στο στάδιο που χτίζουμε το χαρακτήρα μας. Είναι ορατό. Τα παιδιά είναι λίγο πιεσμένα, έτσι γίνεται όμως όταν θέλεις να επιβάλεις τους νόμους σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: