Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Φερέιρα: «Έμπειρος ο ΟΦΗ»

Φερέιρα: «Έμπειρος ο ΟΦΗ»
Οι χαμένες ευκαιρίες των παικτών του αλλά και η μεγαλύτερη εμπειρία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έναντι των δικών του ήταν –αυτή την φορά- οι λόγοι που κράτησαν τον Παναθηναϊκό μακριά από τη νίκη σύμφωνα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο πορτογάλος τεχνικός στη συνέχεια των δηλώσεων που έκανε μετά τη λήξη του αγώνα της Κρήτης χαρακτήρισε το αποτέλεσμα δίκαιο.

«Tο παιχνίδι καθορίστηκε από τον άνεμο. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Ο Παναθηναϊκός κυνηγούσε το αποτέλεσμα. Αλλά έχασε μια καλή ευκαιρία να κερδίσει σε ένα δύσκολο γήπεδο. Μετά την αποχώρηση του Πίντο, τα πράγματα έγιναν δύσκολα για μας. Δεν είμαστε έμπειρη ομάδα. Έχουμε νέους παίκτες. Είχαμε όμως δυο μεγάλες ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιήσαμε. Αυτό δεν επιτρέπεται σε αυτό το επίπεδο», τόνισε ο Πορτογάλος και συνέχισε:

«Η κατάσταση αυτή επαναλαμβάνεται συνεχώς. Όποιος δεν βάζει γκολ είναι πιθανό να υποφέρει. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο ΟΦΗ έχει μια καλή και έμπειρη ομάδα Δεν ξεκινήσαμε με Λάζαρο και Κουίνσι, δεν έπαιξε ο Σπυρόπουλος, για να τους προστατεύσω. Το λέω αυτό γιατί οι δυο πρώτοι είχαν μια κόπωση και ο άλλος κάποιες ενοχλήσεις. Διαχειριζόμαστε πολλά προβλήματα. Σήμερα χάσαμε τους Μαυρία και Πίντο. Αυτά συμβαίνουν όμως στο ποδόσφαιρο», είπε.

Τέλος ο Φερέιρα σχολίασε: «Πρέπει να τα βλέπουμε με θετικό πνεύμα και λογική. Το να πηγαίνεις για τη νίκη και δεν τα καταφέρνεις, σε επηρεάζει και ψυχολογικά. Υπήρχαν στιγμές που προσπαθείς για τη νίκη, αλλά το να χάνεις τα γκολ που χάσαμε είναι ανεπίτρεπτο. Τα λάθη σου τα εκμεταλλεύεται ο αντίπαλος. Η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει και να μάχεται με σκοπό να νικήσει πιο δυνατές ομάδες. Εμφανίζονται όμως ομάδες με μεγαλύτερη εμπειρία και δεν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: