Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Νταμαρλής: «Κάτι άλλαξε στην ομάδα»

Νταμαρλής: «Κάτι άλλαξε στην ομάδα»
Ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται στον Άρη το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία 2-2. Ο νεαρός παίκτης του Άρη στάθηκε και στο γεγονός ότι όλοι στην ομάδα προσπαθούν πάρα πολύ για το καλύτερο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νταμαρλής:

«Δουλέψαμε πάρα πολύ όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Παλέψαμε πολύ, ωστόσο, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε. Έτσι, όμως, θα είμαστε από εδώ και πέρα, καθώς κάνουμε πάρα πολύ δουλειά στις προπονήσεις», ήταν αρχικά τα λόγια του

Όσον αφορά την αντίδραση που είχε ο Άρης τις δύο φορές που προηγήθηκε, σχολίασε: «Η αλήθεια είναι πως προηγηθήκαμε δύο φορές, αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ήταν και λίγο τυχερός και κατάφερε να μας ισοφαρίσει και τις δύο φορές».

Ενώ αναφορικά με τις διαφορές που παρουσιάζει η ομάδα, είπε: «Κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Δουλεύουμε πάρα πολύ και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται. Πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στο πρωτάθλημα στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: