Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

«Ανύπαρκτο πέναλτι-οφθαλμαπάτη»

«Ανύπαρκτο πέναλτι-οφθαλμαπάτη»
Το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του Άρη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν προσωρινά, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, άφησε με πολλά παράπονα τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων». Έτσι, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται σε πέναλτι «οφθαλμαπάτη» του κ. Αρετόπουλου και ελπίζει να μη γίνουν μόδα αυτού του είδους τα σφυρίγματα στο μέλλον, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«ΜΟΝΟ ο διαιτητής Αρετόπουλος, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ΕΙΔΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι-"οφθαλμαπάτη", στερώντας από τον ΑΡΗ μας το δικαίωμα να διεκδικήσει τη νίκη και κόστισε στον ποδοσφαιριστή μας, Νίκο Ψυχογιό, την πρώτη άδικη κίτρινη κάρτα.

Ευχόμαστε να μη γίνει μόδα και να μην (ξανα)χρειαστεί να επανέλθουμε…

Για μια ακόμη φορά, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι έκαναν και πάλι κατάθεση ψυχής στο γήπεδο, αλλά και στους προπονητές τους, όπως, επίσης, και στον υπέροχο κόσμο μας για τη συγκλονιστική και υποδειγματική του παρουσία στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: