Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Με κόσμο και στη Νέα Σμύρνη!

Ο ΠΑΟΚ είχε στο πλευρό του, στο ΕΑΚ Κέρκυρας το περασμένο Σάββατο, πάνω από 300 οπαδούς του και ακόμη περισσότερους αναμένεται να έχει την ερχόμενη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει ήδη συμφωνήσει με την ΠΑΕ Πανιώνιος για την εξασφάλιση εισιτηρίων, με τους δύο συλλόγους να διατηρούν έτσι κι αλλιώς πολύ καλές σχέσεις, ιδιαίτερα οι οπαδοί τους. Ακόμα κι αν η αστυνομία έχει αντίθετη άποψη, ο κόσμος του Δικεφάλου θα βρεθεί στο γήπεδο των «κυανέρυθρων» και θα συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Δώνη να επιστρέψουν στα «διπλά».

Από τους νεοσμυρνιώτες θα υπάρξει μέριμνα για να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το κυριακάτικο ματς, που θα ξεκινήσει στις 17:15, από τη μικρή θύρα στο πέταλο του αθηναϊκού γηπέδου, όπου άλλωστε φιλοξενούνται σταθερά τα τελευταία χρόνια, χωρίς φυσικά να δημιουργούνται προβλήματα με τους γηπεδούχους. Έτσι, ο ΠΑΟΚ, μετά την Κομοτηνή, την Ξάνθη, το Ηράκλειο και την Κέρκυρα, και στη Νέα Σμύρνη δε θα είναι μόνος του, αλλά θα έχει μαζί του τον κορυφαίο παίκτη του, τον δωδέκατο…
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: