Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Είναι και γκαντέμης ο Παναθηναϊκός

Δεν έχουμε καμία διάθεση να ψάξουμε δικαιολογίες για τη φετινή κατάντια του Παναθηναϊκού. Αυτό το κάνει, άλλωστε, πολύ καλά ο Φερέιρα σε κάθε ευκαιρία από την αρχή της χρονιάς.

Είναι και γκαντέμης  ο Παναθηναϊκός
Ωστόσο, για να ανακάμψει μία ομάδα θέλει και λίγο τύχη. Να τις πάει ένα παιχνίδι με το μέρος της, βρε αδερφέ. Ε, αυτό δεν το έχει φέτος ο Παναθηναϊκός και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα.
Είδατε για παράδειγμα τι έγινε χθες στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ; Όχι ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καμιά μπάλα της προκοπής και δικαιούταν κάτι καλύτερο από την ισοπαλία. Κάθε άλλο. Τα μαύρα του τα χάλια είχε πάλι.
Ωστόσο, στη φάση που ισοφαρίζει ο Παπάζογλου είναι σα να έχει συνωμοτήσει το σύμπαν για να σκοράρουν οι γηπεδούχοι. Στην άμυνα παίζουν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Πίντο με τον Βελάσκες (οι βασικοί Μπουμσόνγκ, Βύντρα είναι τραυματίες για μην ξεχνιόμαστε) και ο πρώτος -ο πιο αξιόπιστος, γιατί ο άλλος μυρίζει γκέλα σε κάθε φάση- τραυματίζεται.
Ο Φερέιρα έχει ξεμείνει από στόπερ και επιστρατεύει τον νεαρό Λαγό, ο οποίος είναι αμυντικός χαφ το παιδί, αλλά έχει παίξει μέχρι και αριστερό μπακ (στη Λιβαδειά).
Στην πρώτη φάση με το που μπαίνει αλλαγή, στην πρώτη σέντρα δηλαδή των γηπεδούχων, ο Παπάζογλου έχει μαν του μαν τον μικρό, τον κερδίζει στον αέρα και στέλνει την μπάλα κατευθείαν στα δίχτυα. Στο μεταξύ, μέχρι εκείνο το σημείο του γκολ, οι Κρητικοί δεν είχαν κάνει ούτε υποψία ευκαιρίας.
Γι’ αυτό λέμε, ρε παιδιά, όλα τα στραβά έχει φέτος ο Παναθηναϊκός, έχει και την γκαντεμιά. Τίποτα δεν του πάει καλά σε κάθε παιχνίδι. Αν δεν του καθίσει κι ένα ματς, πώς να πάρει τα πάνω του μετά; Έτσι δεν είναι;sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: