Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Μανιάτης: «Δεν ανταποκριθήκαμε σωστά»

Μανιάτης: «Δεν ανταποκριθήκαμε σωστά»
Όταν δεν έχεις συγκέντρωση, έρχονται και οι απώλειες βαθμών, όπως τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Ο διεθνής μέσος σχολίασε ότι η ευθύνη για τους δύο χαμένους βαθμούς των «ερυθρολεύκων» βαραίνει αποκλειστικά τους «ερυθρόλευκους», καθώς δεν ανταποκρίθηκαν όπως θα έπρεπε σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

«Νέα παιδιά μπορούν και πρέπει να γίνουν… βαρόμετρο σε ομάδες», τόνισε για τα «πιτσιρίκια» πολλών συλλόγων.

«Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε γιατί δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν είδαμε τη δυσκολία του ματς όπως θα έπρεπε, κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο, όπως ο Άρης σε ένα γήπεδο, όπου ο κόσμος τον σπρώχνει. Δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δύο φορές. Ειδικά στις στημένες φάσεις εναντίον μας, αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Πιστεύω ότι εμείς το κάνουμε δύσκολο. Έχουμε το ποιοτικότερο ρόστερ, όμως όταν δεν μπαίνεις συγκεντρωμένος, τότε δυσκολεύεις μόνος τον εαυτό σου. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι. Η κούραση (λόγω Μονπελιέ) δεν είναι δικαιολογία, αφού δεν νομίζω ότι φάνηκαν σημάδια κόπωσης. Μας αποπροσανατόλισε και η νίκη στη Γαλλία».

«Λόγω οικονομικής κρίσης βλέπεις ότι όλες οι ομάδες χρησιμοποιούν μικρούς ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό να έχεις νέα παιδιά και υπάρχουν 2-3 ομάδες που το κάνουν συνεχώς. Πρέπει να συνεχιστεί, ώστε και αυτοί οι νέοι να γίνουν ηγέτες στους συλλόγους τους. Μπορούν και πρέπει να είναι το… βαρόμετρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: