Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Κουτσιανικούλης: «Θέλαμε την ισοπαλία»

Κουτσιανικούλης: «Θέλαμε την ισοπαλία»
Καλό αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ χαρακτήρισε την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των Κρητικών, εξήγησε πως με βάση την τροπή του παιχνιδιού η ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα που ήθελε η ομάδα του, αιτιολογώντας ταυτόχρονα την άνοδο του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο.

«Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θέλαμε την ισοπαλία. Κυνηγήσαμε ένα τρίτο γκολ που δυστυχώς δεν ήρθε. Ήταν όμως ένα σημαντικό αποτέλεσμα, κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια με πολλά τρεξίματα και είναι θετική για μας η ισοπαλία. Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, ξεχνάμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, από αύριο προετοιμαζόμαστε για να πάμε το Σάββατο να παίξουμε με τον Ολυμπιακό» ήταν τα λόγια του Έλληνα επιθετικού ο οποίος συνέχισε:

«Δεχθήκαμε δυο γκολ, ειδικά το πρώτο που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση γιατί ξέραμε πως κάνουν αυτή την κίνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ισοφαρίσαμε το πρώτο, δεν προλάβαμε να το χαρούμε και δεχθήκαμε δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κρατήσαμε τη μπάλα και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, έχασα κι εγώ μια ευκαιρία προς το τέλος, αλλά δεν πειράζει».

Τέλος, σχολίασε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: