Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Πασιαλής: «Στο Καραϊσκάκη δε θα δινόταν ποτέ τέτοιο πέναλτι»

Ο προπονητής του Άρη Νίκος Πασιαλής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου πραγματοποίησε δηλώσεις για το χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως το πέναλτι δε θα δινόταν ποτέ στο Καραϊσκάκης και πως η ομάδα του πρέπει να αντιμετωπίσει με πάθος όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για την μέχρι τώρα πορεία του ως τεχνικός του Άρη:

«Δεν είχαμε άλλη επιλογή μας πρότειναν να αναλάβουμε για ένα διάστημα κάναμε το αυτονόητο δουλέψαμε περισσότερο ανεβάσαμε λίγο τους παίκτες και τα αποτελέσματα είναι ευχάριστα. Εμείς κοιτάμε τη δουλεία μας ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα και τίποτα άλλο.

Δεν αλλάξαμε κάτι ιδιαίτερο απλώς τονώσαμε λίγο την ψυχολογία και ανεβάσαμε το ηθικό. Ο Άρης έχει καλούς παίκτες απλά δεν έβγαζαν αυτό που μπορούσαν στα προηγούμενα ματς. Το δύσκολο είναι να έχεις διάρκεια, αυτό ζητάμε και αυτό θα προσπαθήσουμε. Αν παίζουμε καλά δε φοβόμαστε τίποτα, θα έρθουν και οι νίκες».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Εάν λέγαμε πριν το ματς πως θα έρθει 2-2 θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά όταν βάζεις γκολ στο 82 και τρως στο επόμενο λεπτό μένει μια πικρία. Μπορούμε να πάρουμε νίκες, είναι θέμα χρόνου αν συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση. Ήταν θέμα απειρίας που ισοφαριστήκαμε τόσο γρήγορα. Λίγο πανηγυρίσαμε παραπάνω, λίγο η χαρά του γκολ, ξεφύγαμε. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας».

«Υπάρχει διάφορα επιπέδου ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε ομάδα που χτίζεται τώρα με νέα παιδία, δεν είμαστε ισάξιοι. Από κει και πέρα το Χαριλάου είναι δυνατή έδρα, αν παίζουμε καλά δε μπορεί να περάσει εύκολα ομάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν μας υποτίμησε απλά δεν περίμεναν να βρουν τέτοια αντίσταση, ερχόταν και από μια μεγάλη νίκη στη Γαλλία, περίμενε πως θα κερδίσει εύκολα.Πρέπει και στα παιχνίδια με μικρές ομάδες να έχουμε και τις ίδιες εμφανίσεις.»

Για το πέναλτι του Ψυχογιού:

«Δεν το είδα το βίντεο μόνο περιστασιακά. Δεν χρειάζεται να σταθώ σε μια φάση, οι γνώμες διίστανται αλλά νομίζω πως αυτά δε δίνονται. Ήταν πολύ αυστηρό, στο Καραϊσκάκη δε θα δινόταν. Τα ίδια τραβήξαμε και την περασμένη Κυριακή, τι να κάνουμε θα κοιτάξουμε μπροστά.»

Για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί:

«Η θέση που είμαστε δεν μας επιτρέπει να ησυχάσουμε. Όταν πετυχαίνεις ένα γκολ χαίρονται οι παίκτες αλλά στόχος μας είναι να ξεκολλήσουμε από κει που είμαστε, να παίξουμε περισσότερο ελευθέρα και χωρίς άγχος. Να παίξουν κι αλλά παιδία ώστε να είναι έτοιμα για τη νέα χρονιά».

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα καλό επίπεδο τελείωσε το ματς με τον ολυμπιακό και πρέπει να κοιτάξουμε το ματς με τη Βέροια. Φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο αλλά πρέπει να τον κρατήσουμε. Η κερκίδα είχε ενθουσιασμό και παλμό, είχα αρκετά χρόνια να το ζήσω αυτό».

Για τον Νταβίντ Αγκάνθο:

«Ο Αγκάνθο όχι μόνο σκοράρει αλλά βοηθάει και την ομάδα. Είναι υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστής, ήμασταν πολύ τυχεροί που τον αποκτήσαμε. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης και πολύ καλός χαρακτήρας. Είναι ενθουσιώδης και μπορεί να γίνει ηγέτης του Άρη και να χτιστεί η ομάδα πάνω του».

Για την απόδοση των παικτών του:

«Δε θέλουμε το μάξιμουμ απλά ζητάμε μια καλή απόδοση κάθε Κυριακή ώστε να παίρνουμε τη νίκη. Το μέλλον είναι μπροστά τους και έχουν μόνο να πανε προς τα πάνω. Πρέπει να είναι προσγειωμένοι με το μυαλό στο κεφάλι και θα κάνουν καριέρα.
Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι απλά παίζουμε στο Χαριλάου πρέπει να κερδίσουμε. Είναι πιο εύκολο να παίζεις άμυνα το δύσκολο είναι η επίθεση».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: