Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Κουφός: «Θέλουμε έναν δημιουργό»

Κουφός: «Θέλουμε έναν δημιουργό»
Στην έλλειψη ενός δημιουργού από το ρόστερ του ΑΓΟΡ αναφέρθηκε ο Στέργιος Κουφός μετά την ήττα (92-50) από τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας κόουτς θεωρεί πως οι Κρητικοί έχουν ανάγκη από έναν τέτοιον παίκτη προκειμένου να δείξουν τις αρετές του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές στο σύνολό του.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς Πεδουλάκη για την εμφάνιση. Είναι λίγες ομάδες κάτω απ' τις θέσεις 1-2 που μπορούν να προσφέρουν κάτι καλύτερο στις έδρες των ομάδων στις θέσεις αυτές. Ίσως να ήμασταν λίγο καλύτεροι, αν υπήρχε κι ένας δημιουργός. Τη δημιουργία μπορεί να τη δώσει ένας παίκτης, πέρυσι είχαμε δύο (Ράιτ και Κρίστμας), φέτος κανένα. Γρήγορα αρχίζουμε τα τρικ για να ανταποκριθούμε. Σ' αυτά τα ματς θες να κερδίσεις ενέργεια, ατομικά στοιχεία, όχι για την ομάδα. Ελπίζω να παρουσιάσουμε ανταγωνιστική ομάδα στη συνέχεια. Στο μίνι πρωτάθλημα των 12 ομάδων, πλην Πανιωνίου που έκανε δύο εκτός έδρας νίκες, καμία δεν έχει πλεονέκτημα ή μειονέκτημα. Μας πείραξε η ήττα της πρεμιέρας στη Ρόδο. Επειδή μας αρέσει το θέαμα, αν δεν βρούμε δημιουργό, πολύ δύσκολα θα παρουσιάσουμε τις αρετές μας», δήλωσε ο Στέργιος Κουφός, ο οποίος στο τέλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στο ρόστερ:

«Ίσως φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε αλλαγές στο ρόστερ».

Από την πλευρά του, ο Απόλλων Τσόχλας είπε: «Καλώς ή κακώς ήταν ένα δύσκολο ματς, δεν είχαμε απαιτήσεις. Δεν καταφέραμε να ήμαστε ανταγωνιστικοί. Είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς στην προετοιμασία μας. Προσπαθήσαμε να δείξουμε καλή εικόνα, δεν τα καταφέραμε. Τώρα αρχίζει η Α1 για εμάς. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: