Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Πρόκριση στο 88' για Πανσερραϊκό, 2-1 το Κορδελιό!

Το γκολ του Γιώργου Γκουγκουλιά στο 88' της αναμέτρησης με το Κορδελιό έδωσε το προβάδισμα στον Πανσερραϊκό και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Παίκτης της... τελευταίας στιγμής είναι ο Γιώργος Γκουγκουλιάς, αφού έχει γλιτώσει αρκετές φορές την ομάδα του στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Οι γηπεδούχοι είδαν στο 1ο μόλις λεπτό τον Αχαλινόπουλο να νικά με σέντρα-σουτ τον Κουτζοβασίλη και από 'κει και πέρα τα «λιοντάρια» είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο!
Στο 31΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λαζαρίδης, αφήνοντας με παίκτη λιγότερο το Κορδελιό και ο Τοντόροφ στο 51' έφερε το παιχνίδι στα ίσα!
Τελικά, ο Γκουγκουλιάς δύο λεπτά πριν από τη λήξη του παιχνιδιού, με προβολή νίκησε τον Κραβαρίτη και έστειλε την ομάδα του στην 3η φάση του Κυπέλλου, όπου ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Καψάλης (67' Κιάσσος), Τοντόροφ, Καρασαλίδης, Μπριλάλης, Τσιμίκας (46' Ανάκογλου), Παρασκευαΐδης, Ράνιτς, Μπονέρης (46' Γκουγκουλιάς), Κόντος, Μπανγκουρά.
Οδυσσέας Κορδελιού: Κραβαρίτης, Θυμιόπουλος, Αντωνιάδης, Αγγελίδης, Λαμπάκης, Λαζαρίδης, Σάρρος, Μπολώσης, Κυριακίδης (87' Ιβανίδης), Αχαλινόπουλος, Ευθυμιάδης (39' Παπαδόπουλος).


πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: