Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

"Ο Zαρντίμ έμαθε τι σημαίνει Άρης"!

Ο Νίκος Πασιαλής δήλωσε ότι ο Ζαρντίμ υποτίμησε τον Αρη. Τι είπε για τον Αγκάνθο αλλά και τον "περίεργο" Φερέιρα!

"Ο Zαρντίμ έμαθε τι σημαίνει Άρης"!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Sentra 103,3":
"Ο κ. Ζαρντίμ είναι καινούριος στην Ελλάδα, δεν ξέρει ποιος είναι ο Αρης, τι δυναμική έχει. Ισως μας υποτίμησε λόγω βαθμολογίας, αλλά πιστεύω ότι τώρα κατάλαβε"!
Για τη δήλωση του Ζεσουάλδο Φερέιρα ότι ο Παναθηναϊκός έχει άπειρους παίκτες και ότι ο ΟΦΗ ήταν πιο έμπειρος: «Ο Φερέιρα κάνει περίεργες δηλώσεις. Τι θέλει να κάνει αυτός, δεν το έχω καταλάβει».
Για το αν νιώθει ότι το χθεσινό έργο έμεινε ημιτελές: «Όταν βάζεις γκολ στο 82' και έχει 8-10 λεπτά να τελειώσει το παιχνίδι, κάπου αρχίζεις και πιστεύεις ότι θα πάρεις τη νίκη. Ηρθε η ισοπαλία, δε μας στενοχωρεί πολύ. Μένουμε λίγο με την πίκρα ότι δύο σερί ματς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Για το αν οι δύο εμφανίσεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αλλά και το γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης» μπορεί να είναι εφαλτήριο για τον Αρη: «Δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε τι ομάδα έχουμε. Κοιτάζουμε τώρα στην αρχή να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, να μην έχουν τα παιδιά το άγχος ότι είμαστε χαμηλά, να απελευθερωθούν, να παίξουν πιο ελεύθερα και να χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια και άλλα νέα παιδιά ώστε να τα έχουμε για του χρόνου. Αλλωστε οι ομάδες χτίζονται σιγά-σιγά, σκαλί-σκαλί. Ξέρετε σε τι κατάσταση είμαστε».
Για το γεγονός ότι προωθεί άγνωστα παιδιά: «Το ποδόσφαιρο αυτό είναι, να δώσεις ευκαιρία σε παιδιά να παίξουν. Στο χέρι τους είναι από εκεί και πέρα, έχουν ήδη και θα έχουν και στη συνέχεια τις ευκαιρίες τους. Στο χέρι τους είναι να τις αρπάξουν».
Για το ότι εκτός από προπονητής, μαζί με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή, πρέπει να είναι και… παιδονόμος: «Σε μεγάλο βαθμό τα καταφέρνουμε. Ολοι οι χαρακτήρες δεν είναι ίδιοι, αλλά δεν έχουμε δείξει ότι υπάρχει πρόβλημα».
Για το ότι υπήρξε η αίσθηση ότι οι παίκτες του… βιάστηκαν να νικήσουν χθες: «Πανηγυρίσαμε λίγο παραπάνω απ' ό,τι έπρεπε. Λίγο ο ενθουσιασμός, λίγο η απειρία, χρειάζεται εμπειρία».
Για τον Αγκάνθο: «Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, λαχείο. Επεσε λαχείο στον Αρη. Πρέπει να τον αξιοποιήσουμε, να τον εκμεταλλευθούμε για να μας βοηθήσει. Εχει βάλει 4 γκολ σε 7 ματς, ήδη βοηθάει. Είναι παίκτης ευρωπαϊκού επιπέδου».
Για τα στοιχεία που πρόσθεσαν με τον Μπουγιουκλή στην ομάδα: «Δε χρειάζεται να βάλεις πολλά, το ποδόσφαιρο είναι απλό. Θέλει λίγο οργάνωση, λίγο τρέξιμο, τονώσαμε το ηθικό και την αυτοπεποίθηση των παικτών λίγο παραπάνω».
Για το ότι τα παιδιά παίζουν για πάρτη των δύο προπονητών τους, επειδή τους είχαν και στις ακαδημίες: «Δε θα το έλεγα ποτέ αυτό. Τα παιδιά παίζουν για τον εαυτό τους και για την ομάδα. Εμείς σήμερα είμαστε, μετά από 1-2 μήνες μπορεί να μην είμαστε».
Για τη συσπείρωση που υπάρχει στον Αρη: «Ο Αρης έχει δυναμική. Προσπαθήσαμε να συσπειρώσουμε ομάδα και κόσμο. Ο κόσμος βοήθησε πολύ χθες, δίνει ώθηση στα παιδιά και ενθουσιασμό. Ισως πληρώσαμε λίγο τον υπέρμετρο ενθουσιασμό αλλά τι να κάνουμε».
Για το αν υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια, με βάση το πρόγραμμα: «Βγάλαμε όλα τα ντέρμπι, το δύσκολο ματς με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Από εδώ και πέρα είναι πιο βατές οι ομάδες, όμως θέλει προσοχή. Τα πανηγύρια να κρατήσουν μια μέρα. Από σήμερα το μυαλό μας είναι στον αγώνα που ακολουθεί με τη Βέροια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: