Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Αναστόπουλος: «Εμείς δικαιούμαστε τη νίκη»

Αναστόπουλος: «Εμείς δικαιούμαστε τη νίκη»
Αν μια ομάδα έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκη από τον αγώνα στην Κρήτη αυτή ήταν ο ΟΦΗ υποστήριξε ο Νίκος Αναστόπουλος σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα.

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με τέσσερα γκολ και όμορφες φάσεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Φάγαμε δύο κρύα γκολ. Παρ’ όλα αυτά, δύο φορές βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε και νομίζω ότι αν μια ομάδα δικαιούται τη νίκη, αυτή ήταν η δική μας», τόνισε ο προπονητής του ΟΦΗ και συνέχισε:

«Εμείς δείξαμε σε αυτό το παιχνίδι ότι σιγά – σιγά αρχίζουμε και γινόμαστε ομάδα, που είναι αυτό το ζητούμενο. Όπως είπα και μετά τον Πλατανιά, θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Σε κάποια διαστήματα, το είχαμε αυτό. Γενικά, ήμασταν πολύ καλύτεροι από το παιχνίδι με τον Πλατανιά απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

Τέλος ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε στη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του…

«Κρατάμε την μεγάλη διάθεση που δείξαμε και βρήκαμε τα αποθέματα για να ισοφαρίσουμε. Ειδικά, μετά την ισοφάριση ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοση μας. Να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός και αποτελεί την δύναμη μας. Από αύριο, ξεκινάμε την δουλειά καθώς ακολουθεί μια τετράδα – φωτιά, αρχής γενομένης από το Σάββατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: