Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Χαραλαμπίδης: «Δεν τα παρατάω αν δεν ανέβει ο Απόλλων, όσο αντέξω»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς Αχιλλέας Χαραλαμπίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» κάνοντας έκκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει την προσπάθειά του στον Απόλλωνα. Τέλος εξέφρασε το παράπονό του για την αδιαφορία που εισπράττει συνεχώς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η κατάσταση είναι ίδια όπως την ξέρατε. Βοήθεια δεν υπάρχει από πουθενά. Το έχω πει επανειλημμένα, κάνουμε προσπάθεια να μείνει στις κατηγόριες ο Απόλλων. Αν φύγω και εγώ ο Απόλλων θα σβήσει. Δεν ξέρω τι γίνεται, 3 χρόνια προσπαθούμε αυτή η ομάδα να αναρριχηθεί στης κατηγόριες εκεί που ανήκει, όμως βλέπω αποχή από όλους.

Ο κόσμος δεν θα έλεγα ότι δεν ενδιαφέρεται αλλά ο κόσμος θα έρθει να πληρώσει ένα εισιτήριο να δει το παιχνίδι, εμείς χρειαζόμαστε μεγάλη οικονομική ενίσχυση. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν «μπήκαμε» μέσα, ευτυχώς υπήρχαν 400 άτομα στο γήπεδο και πληρώσαμε τους διαιτητές. Έτυχε να είναι και από εδώ κοντά όποτε δεν πήραν και πολλά λεφτά».

«Στόχος είναι να μην εξαφανιστεί από την κατηγορία. Λειτουργούμε σαν επαγγελματική ομάδα, δεν χρωστάμε σε κανέναν αλλά δε γίνεται έτσι. Εγώ από την πλευρά μου κάνω μια υπερπροσπάθεια να μην πεθάνει ο Απόλλων και να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία αλλά δεν υπάρχουν άλλες πλάτες, είναι μόνο η δικιά μου και είναι φυσικό κάποια στιγμή να κουραστεί και να μην μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, έγιναν προσεγγίσεις αλλά δεν τους ενδιαφέρει.

Δεν ενδιαφέρεται κανείς και δεν ξέρω τι φταιει! Υπάρχουν επιχειρηματίες που πάνε οικονομικά καλά και δεν παίρνουν ούτε ένα διαρκείας. Ας έρθει κάποιος να αναλάβει αν θέλει στη θέση μου. Ο δήμος μόνο υπόσχεται. Λέει πως είναι δίπλα στον Απόλλωνα αλλά μόνο κοντά δεν είναι. Είναι πολύ μακριά. Έχουμε συζητήσει με τον δήμαρχο, είναι δύσκολοι καιροί και δεν μπορεί να βοηθήσει. Υπάρχουν στην Καλαμαριά 44 δημοτικοί σύμβουλοι και οι 4 πήραν διάρκειας. Δεν τα παρατάω αυτό που χαράξαμε το συνεχίζουμε να παμε όσο γίνεται μέχρι να σωθεί ο Απόλλων και να αναρριχηθεί κατηγορία. Δεν τα παρατάω, όσο αντέξω.»







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: