Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

«Μικρή συγκομιδή για την απόδοσή μας»

«Μικρή συγκομιδή για την απόδοσή μας»
Παρόμοια πορεία στο φετινό Καμπιονάτο έχουν η Μίλαν και η Παλέρμο, σύμφωνα με τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι. Ο προπονητής των Σικελών θεωρεί πως και οι δύο ομάδες έχουν συγκεντρώσει λιγότερους βαθμούς από όσους άξιζαν, ενώ σημείωσε πως αμφότερες θα ανεβούν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Μετά από τις πρώτες 9 αγωνιστικές του Καμπιονάτο, προκαλεί εντύπωση η θέση της Παλέρμο. Οι 7 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει την υποχρεώνουν να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, αν και οι προοπτικές στην αρχή της χρονιάς ήταν διαφορετικές. Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, πάντως, θεωρεί πως η ομάδα του άξιζε να έχει μερικούς βαθμούς περισσότερους, όπως φάνηκε από όσα είπε ενόψει του αγώνα της 10ης αγωνιστικής κόντρα στη Μίλαν.

«Η Παλέρμο και η Μίλαν έχουν ανάλογη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Και οι δύο βρίσκονται σχετικά χαμηλά, αν και θα άξιζαν περισσότερων βαθμών, για την απόδοση που είχαν σε αυτές τις 9 αγωνιστικές. Ειδικά εμείς, θα έπρεπε να βρισκόμαστε πάνω από τους προσεχείς αντιπάλους μας. Το φετινό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό από κάθε άλλο τα τελευταία χρόνια. Καλούμαστε να κοιτάμε το κάθε ματς χωριστά και να μην βλέπουμε συνέχεια τη βαθμολογία», είπε ο Γκασπερίνι.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, δεν πιστεύετε πως ήρθε η ώρα να νικήσετε; «Πρέπει να νικήσουμε για να βελτιώσουμε τη θέση μας. Αλλά χάρη σε αυτές τις ισοπαλίες παραμείναμε κοντά στους προπορευόμενους και τώρα μπορούμε να ελπίζουμε σε… προσπέραση. Πάντως η Μίλαν δεν είναι ούτε Σιένα, ούτε Τορίνο. Θα πρέπει να αγωνιστούμε πολύ καλύτερα και να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία, αν θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», απάντησε ο προπονητής της Παλέρμο.

Για να νικήσετε πρέπει να σκοράρετε. Ο Μίκολι έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τη Σιένα και ζήτησε συγγνώμη από όλους σας για αυτό. «Ο Μίκολι είναι ο ηγέτης μας. Πρέπει να βρει τη φυσική του κατάσταση και να κινείται περισσότερο, ώστε να βρίσκεται σε επίκαιρη θέση κάθε φορά. Όμως δεν χρειάζεται να ζητά συγγνώμη. Για τις ισοπαλίες δεν ευθύνεται αυτός. Μην ξεχνάμε πως σε άλλα ματς μας έδωσε μόνος του βαθμούς. Μόλις επανέλθει στη γνωστή αποτελεσματικότητά του, θα μας χαρίσει ακόμα περισσότερους», σημείωσε ο Γκασπερίνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: