Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Σνάουτσνερ: «Είναι καλός παίκτης ο Ολαϊτάν, μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Βέροιας Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και το «Αθλητικό Metropolis» για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ολαϊτάν αλλά και την πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για τον Μάικλ Ολαϊτάν και το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο ΠΑΟΚ:

«Είναι μικρός σε ηλικία παίκτης, αλλά πολύ καλός. Μπορεί να πάει σε μια πιο μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και να παίξει εκεί. Θέλει δουλεία ακόμα, είναι μικρός και κάνει λάθη αλλά είναι σταθερός. Δουλεύουμε μαζί και τον βλέπω κάθε μέρα, είναι σοβαρός και μπορεί να γίνει καλός παίκτης. Πιστεύω πως έχει ποιότητα και μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ. Έχει καλή ντρίμπλα, δουλεύει για την ομάδα και μαρκάρει. Τρέχει πολύ και αν έχει τη μπάλα στα πόδια του είναι δύσκολο για τον αμυντικό να την κλέψει. Έξω από το γήπεδο είναι πολύ ήρεμος, δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα.»


Για την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ:

«Βλέπω τον ΠΑΟΚ όποτε μπορώ. Έμαθα πως ήρθε ο Σαββίδης και πιστεύω πως είναι σε καλό δρόμο. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω του χρόνου ή σε 2 χρόνια μπορεί να κάνει κάτι πολύ καλό για την ιστορία του. Έπαιξα πολλά χρόνια εκεί, έχει φανταστική ατμόσφαιρα. Όποιος έχει έρθει στην Τούμπα να παίξει ξέρει πως βοηθάει πολύ την ομάδα και πως ΠΑΟΚ και κόσμος του είναι ένα.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: