Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Κορυφώνονται οι ετοιμασίες στην ΠΑΕ

Αν και ακόμα υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν για να σημάνει η είσοδος του Δημήτρη Βιντιάδη στα κοινά της ΑΕΚ, από την πλευρά της διοίκησης κινούνται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να είναι τα πάντα νομότυπα.

Κορυφώνονται οι ετοιμασίες στην ΠΑΕ
Ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει προγραμματίσει για σήμερα επίσκεψη στη Νομαρχία για να καταθέσει το μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΑΕΚ και τα πρακτικά των τελευταίων γενικών συνελεύσεων, απαραίτητα έγγραφα για επικείμενη αλλαγή ιδιοκτησίας σε μια εταιρεία. Βέβαια, αυτό από μόνο του δεν μπορεί να θεωρείται προάγγελος εξελίξεων, καθώς έτσι κι αλλιώς αυτές οι διαδικασίες έπρεπε να γίνουν, διότι η ΑΕΚ κινούνταν στα όρια της νομιμότητας.
* Αποφασισμένος να κερδίσει έστω και στο φινάλε του τετραετούς συμβολαίου του έδειξε ο Ρότζερ Γκερέιρο. Την επομένη της εντυπωσιακής εμφάνισής του απέναντι στον Πλατανιά ο Βραζιλιάνος παρέθεσε μακροσκελή συνέντευξη στη Nova, στην οποία έδωσε την υπόσχεση να γίνει ο ηγέτης της ομάδας, ενώ έδειξε διατεθειμένος να κυνηγήσει και το όνειρο της συμμετοχής του στο Μουντιάλ του 2014 που θα διεξαχθεί στην πατρίδα του.
* Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι διορθωτικές εργασίες στα προπονητικά γήπεδα της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο υπεύθυνος για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων πήγε στα Σπάτα, διακανόνισε την οφειλή που υπήρχε προς την εταιρεία του και ήδη παρήγγειλε τους σπόρους. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες, αρχικά στο πρώτο γήπεδο που όταν είναι έτοιμο προς παράδοση θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο δεύτερο, ώστε ως το τέλος του χρόνου να είναι έτοιμα και τα δύο.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: