Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Διάψευση για την πώληση!!

Διάψευση για την πώληση
Φήμες και μόνο χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης τα σενάρια που θέλουν ξένη εταιρία να ενδιαφέρεται για την αγορά του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο πρόεδρος της ομάδας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και δήλωσε άγνοια για τα όσα ακούγονται περί πώλησης του συλλόγου.

Επιπλέον μίλησε και για το θέμα του Τάκη Γιαννόπουλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μποτσιβάλης στον ΣΠΟΡ FM 89.5:

«Όλα αυτά τα μαθαίνω και εγώ από εκεί που τα μάθατε εσείς, από διάφορα site. Κανονικά έπρεπε να τα μάθω πρώτος εγώ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ίσως να παρεξήγησαν κάποιοι αυτό που είχα πει, ότι όσο η ομάδα δεν έχει καταταγεί σε κάποια κατηγορία, δεν θέλω κανείς να βάλει έστω και ένα ευρώ. Θυμάστε ότι ούτε ανακοίνωση για τα διαρκείας είχα βγάλει, ούτε για τις διαφημιστικές πινακίδες, ούτε τίποτα. Μόλις η ομάδα δικαιώθηκε εν μέρει, ξεκίνησα τις συνεργασίες, να κάνουμε χορηγίες και διαφημίσεις, για να βοηθήσουμε την ομάδα. Εγώ δεν έχω κάνει καμία άλλη δήλωση, αλλά κάποιοι το πήραν κάπως έτσι. Μόλις ησυχάσουμε λίγο, θα κάνουμε Γ.Σ και Δ.Σ. Έχω ξεκινήσει συνομιλίες με διάφορα άτομα, για να μπουν στο συμβούλιο. Λίαν συντόμως θα γίνουν όλα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γιαννόπουλου, είπε: «Το ταξίδι του Τ. Γιαννόπουλου στην Ισπανία ήταν προγραμματισμένο να το κάνουμε μαζί. Επειδή πιέστηκε πολύ, το είδε σαν διακοπές και παράλληλα θα παρακολουθήσει και αγώνες. Πιστεύω ότι θα γυρίσει και πάλι στην ομάδα. Δεν μίλησα κι ούτε θα μιλήσω με κανέναν άλλο για τη θέση του και όσον αφορά στον Θάνο Θεοδώρου που έβαλα στη θέση του, είναι ένα παιδί του Ολυμπιακού Βόλου και έχει αντικαταστήσει και στο παρελθόν τον κ. Γιαννόπουλο. Η αντικατάσταση είναι προσωρινή και μέχρι εγώ να μιλήσω με τον κ. Γιαννόπουλο, δεν μιλάω με κανέναν άλλο. Μέχρι το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: