Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

«Κάνεις λάθος»

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πήρε τηλέφωνο τον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού, Τάσο Καραολάνη για να μην λύσει τη συνεργασία του με τον Παντελίδη.
Κακά τα ψέματα η λύση της συνεργασίας του Πανθρακικού με τον Σάββα Παντελίδη και η πρόσληψη του Παύλου Δερμιτζάκη, είχε διαφανεί από το Σάββατο.

Οι μόνοι που δεν ήθελαν να τον πιστέψουν ήταν οι παίκτες που στήριξαν μέχρι τελευταία στιγμή τον πρώην πλέον τεχνικό τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Κυριακή το βράδυ, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που οφείλει στον Παντελίδη την αναγέννησή του, πήρε τηλέφωνο τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Τάσο Καραολάνη και του είπε μεταξύ των άλλων: «Θέλω να σας επιστήσω την προσοχή σας να μην κάνετε κανένα λάθος και αφήσετε να φύγει ο κόουτς. Εχω δουλέψει με πάρα πολλούς τεχνικούς στην καριέρα μου και ξέρω πολύ καλά τι σας λέω!».

Η απόφαση όμως όπως αποδείχτηκε είχε ληφθεί. Και αυτό ήταν κάτι που στεναχώρησε ιδιαίτερα τον Παντελίδη, ο οποίος από τη δεύτερη αγωνιστική διάβαζε στα ΜΜΕ ότι οι παράγοντες της ομάδας θέλουν να τον αντικαταστήσουν και δεν αισθανόταν στήριξη στις δύσκολες στιγμές. Ο 47χρονος προπονητής λίγο μετά το... φινάλε δήλωσε: «Ηταν μία συνεργασία που μόνο καλό μου έκανε αυτούς τους 19 μήνες, που ήμουν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Με τη λήξη της συνεργασίας αυτής θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους θερμά. Η οικογένεια του Πανθρακικού με "μεγάλωσε" προπονητικά και την ευχαριστώ για τη συμβολή της στην εξέλιξη της καριέρας μου.
Κλείνοντας, θα ήθελα να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους και ιδιαίτερα στους ULTRAS για τη συμπαράστασή τους όλο αυτό το διάστημα. Θεωρώ πως είναι "παράσημο" για έναν προπονητή, ακόμα και σε ήττα της ομάδας του, όπως συνέβη το Σάββατο στον αγώνα με τον Πανιώνιο, να ακούει ρυθμικά το όνομά του από την εξέδρα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ξεχνούν εύκολα. Σας ευχαριστώ όλους…».

Η διοίκηση του Πανθρακικού αμέσως μετά το διαζύγιο κάλεσε στην Κομοτηνή για συζητήσεις τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος βρισκόταν σταντ μπάι τις τελευταίες μέρες. Οι δυο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν και χθες το βράδυ θα έδιναν και επίσημα τα χέρια που θα σηματοδοτούσε την επιστροφή του Καβαλιώτη τεχνικού στον πάγκο της ομάδας μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: