Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

«Πάλι από αμφισβητούμενη φάση»

«Πάλι από αμφισβητούμενη φάση»
Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχθηκε την ισοπαλία (1-1) του Άρη με τον Ολυμπιακό ο Νίκος Πασσιαλής.

Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της Nova, o τεχνικός των "κίτρινων" εξέφρασε την ικανοποίησή του για την βελτίωση στην απόδοση της ομάδας του, αλλά άφησε αιχμές για την διαιτησία του αγώνα.

«Κάναμε μία συγκινητική προσπάθεια απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Δεχτήκαμε πάλι ένα γκολ από πέναλτι, από μία αμφισβητούμενη φάση. Αυτό έγινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, δεν ξέρω τι να πω. Κρατάμε την προσπάθεια και συνεχίζουμε. Είχαμε πολύ καλή παρουσία με τον κόσμο κοντά μας. Ο Άρης θύμισε την καλή ομάδα που είχε πριν πολλά χρόνια και αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» θύμισε μέρες του παρελθόντος. Είχαμε χρόνια να αισθανθούμε κάτι τέτοιο. Αν ήμουν φίλαθλος θα χαιρόμουν να βλέπω τέτοια ματς», υπογράμμισε.

Αναφορικά με τα στοιχεία που πρόσθεσε το νέο προπονητικό δίδυμο (Πασσιαλής - Μπουγιουκλής) για να αλλάξει η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας, ανέφερε: «Καταφέραμε να γεμίσουν τα παιδιά με αυτοπεποίθηση. Το είχαν ανάγκη αυτό, μιας και η εικόνα μέχρι τον αγώνα με τον Πλατανιά ήταν πλασματική. Το μόνο που τους λείπει είναι τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια θα πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε, καθώς έχουμε πιο εύκολο πρόγραμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: