Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Από χέρι χαμένοι...!!

Στην αρχή, η συνδρομητική τιβί αποφάσισε να μη δείχνει τα επεισόδια. Θυμάστε τι έγινε πέρυσι, στο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο Οάκα, που διακόπηκε χωρίς να δούμε γιατί... Γράφει ο Μίλτος ο νταλικέρης.
Από χέρι χαμένοι...
Μετά, στο ξεκίνημα της σεζόν, προφανώς οι μπόσηδες του καναλιού αποφάσισαν να μην σχολιάζονται οι αμφισβητούμενες φάσεις. «Τα συμπεράσματα δικά σας», η πολιτική που επικράτησε για να βγουν από τη δύσκολη θέση οι δημοσιογράφοι και να μπουν οι τηλεθεατές. Λες κι ο κάθε φίλαθλος που πληρώνει συνδρομή για να δει μπαλίτσα, είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει όλους τους κανονισμούς για να κρίνει αν ήταν ή δεν ήταν, πέναλτι, φάουλ, οφσάιντ, κίτρινη ή κόκκινη κάρτα. Ενώ ο τηλεσχολιαστής δεν είναι...
Στο ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό είχαμε νέα φαινόμενα. Το συνδρομητικό κανάλι κατάφερε να μην «πιάσει» καν την αμφισβητούμενη φάση με τις κάμερές του. Μας στέρησε, δηλαδή, και τη μεθαδόνη! Αφού χάσαμε την «πρέζα» του σχολιαστή που έκρινε τη φάση για πάρτη μας, τώρα μας στερεί και την (αυτο)ικανοποίηση να κρίνουμε μόνοι μας. Σωστά ή λάθος, δεν έχει σημασία...
Βέβαια, άνθρωποι είναι οι καμεραμανατζήδες, μπορεί και να το έχασαν σχεδόν όλοι το χέρι που είδε ο Αρετόπουλος και δεν είδαμε ή ...σχεδόν φανταστήκαμε όσοι βλέπαμε το ματς. Όχι γιατί δεν έγινε, αλλά γιατί δεν υπήρξε κανένα καθαρό πλάνο. Ενώ στα γκολ, σωρηδόν τα πλάνα και τα αεροπλάνα.
Πλέον, προσπαθώ να φανταστώ το επόμενο βήμα. Αφού οι σχολιαστές δεν σχολιάζουν και οι καμεραμανατζήδες δεν τραβάνε πλάνα, να τραβάμε και να σχολιάζουμε μοναχοί μας. Τουλάχιστον θα γλιτώσουμε τη συνδρομή. Με 700 το χρόνο, όλοι με κάμερα χάι ντεφινίσιον θα πηγαίνουμε στο γήπεδο!
Μέχρι να μας ζητήσουν και να παίζουμε εμείς για να μην ζορίζονται κι οι παίκτες, εγώ, ο Μίλτος, να ΄μαι καλά...



πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: