Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

«Νίκη για να ανεβούμε περισσότερο»

«Νίκη για να ανεβούμε περισσότερο»
Να πάρουν τη νίκη στο Παλέρμο για να ανεβούν γρήγορα στη βαθμολογία, ζήτησε από τους παίκτες του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο προπονητής της Μίλαν δήλωσε πως δεν έχει παράπονο από την ομάδα του, αποκάλυψε το λόγο που δεν αγωνίστηκε ο Μεξές κόντρα στη Τζένοα, ενώ επανέλαβε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες του Στέφαν Ελ Σααραουί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τις κινήσεις που έγιναν στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η Μίλαν αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στο Καμπιονάτο, όπου βρέθηκε ακόμα και στην επικίνδυνη ζώνη. Η νίκη, όμως, επί της Τζένοα με 1-0 για την 9η αγωνιστική, έδωσε τους 3 βαθμούς στους «ροσονέρι» και ταυτόχρονα ανέβασε την ψυχολογία τους.

Η 10η αγωνιστική βρίσκει την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να δοκιμάζεται στην έδρα της Παλέρμο, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής των «ροσονέρι». «Μέσα στην έδρα της η Παλέρμο είναι εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος. Ο Μίκολι και ο Ίλιτσιτς πρέπει να προσεχτούν για να μην μας κάνουν τη ζημιά, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να φροντίζουμε να βγαίνουμε μπροστά για να πετύχουμε γκολ. Απαιτείται αυτοσυγκέντρωση από όλους, ώστε να έρθει μια ακόμα νίκη που θα μας βοηθήσει να ανεβούμε ψηλότερα στη βαθμολογία, κάτι που πρέπει να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέγκρι.

Θα αγωνιστεί ο Μεξές, που ήταν υποψήφιος και στο παιχνίδι με τη Τζένοα, αλλά δεν έπαιξε; «Θα αγωνιστεί κανονικά. Με τη Τζένοα δεν έπαιξε γιατί ήρθε σε μια προπόνηση αργοπορημένος. Επίσης θα παίξει ο Πάτο και ο Ελ Σααραουί, που δεν θεωρώ πως χρειάζεται ξεκούραση. Ο Στέφαν βρίσκεται σε εξαιρετική περίοδο και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευχέρειά του στο σκοράρισμα», απάντησε ο Αλέγκρι.

Η ομάδα, ωστόσο, παρουσιάζει μεταπτώσεις στην απόδοσή της. «Η ομάδα είναι νέα, υπάρχουν πολλοί καινούργιοι παίκτες και χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούν. Πάντως, κάθε φορά δίνουν όσα μπορούν. Η Μίλαν πάντα έπαιξε ανάλογα με τις δυνατότητες και την ποιότητα των παικτών της. Είμαι βέβαιος πως θα βελτιωθεί τόσο η απόδοσή μας όσο και η θέση μας στη βαθμολογία», σημείωσε ο προπονητής της Μίλαν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: