Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Κερδίζουν το στοίχημα...

Η διαχείριση των δύο ντέρμπι από το δίδυμο Πασιαλή-Μπουγιουκλή και η εικόνα ΟΜΑΔΑΣ που βγάζει ο ΑΡΗΣ, τους μονιμοποιεί στον πάγκοΤο σκεπτικό της διοίκησης, εκείνη τη στιγμή, μετά την ήττα από τον Πλατανιά, ήταν να τους αναθέσει προσωρινά την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας μέχρι να βρει τον αντικαταστάτη του Μάκη Κατσαβάκη. Το… «μενού» είχε από… Ογιος μέχρι… Ζόρζε Κόστα και πάει λέγοντας… Για διαφόρους λόγους όμως, δεν προχώρησε καμία περίπτωση τότε και σήμερα μπορεί κανείς να πει ότι… καλώς δεν προχώρησε καμία. Ευτυχώς που όλες «ναυάγησαν».

Διότι, το δίδυμο Μπουγιουκλή, Πασιαλή αποδεικνύει ότι ξέρει να… κολυμπάει στα βαθιά και απ’ ότι φαίνεται, μονιμοποιείται στον πάγκο της ομάδας. Το «δίδυμο» έβγαλε δύο ντέρμπι κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, κάνοντας άριστη διαχείριση των καταστάσεων σε όλα τα επίπεδα, με αποτελέσματα κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Και δεν μιλάμε μόνο για τους 2 βαθμούς που πήρε ο ΑΡΗΣ, τη στιγμή που ελάχιστοι του έδιναν ελπίδες για κάτι καλό σ’ αυτά τα ματς.

Είναι και η εικόνα της ομάδας στα δύο ντέρμπι. Ο ΑΡΗΣ έχει σχέδιο στο παιχνίδι του, ο κάθε παίκτης ξέρει το ρόλο του, οι παίκτες βγάζουν πάθος και αποφασιστικότητα, ενώ σε σημαντικά διαστήματα έδειξε ότι μπορεί να παίξει και ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Όχι μόνο να αμύνεται. Κοντολογίς, ο ΑΡΗΣ δείχνει κανονική ΟΜΑΔΑ στα τελευταία δύο ματς.

Αυτό είναι κάτι που πιστώνεται στους Πασιαλή, Μπουγιουκλή οι οποίοι μοίρασαν ρόλους και έβαλαν τάξη στην ομάδα. Επιπλέον, κέρδισαν τα αποδυτήρια επενδύοντας στην προσωπική επαφή με τους παίκτες, ενώ εκμεταλλεύονται στο έπακρο την εμπειρία παικτών όπως ο Παπαστεριανός και ο Καζναφέρης.

Τα επιτεύγματα του ΑΡΗ θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερα αν δεν είχε δύο σφαγιαστικές διαιτησίες, αφού τόσο με τον ΠΑΟ όσο και με τον Ολυμπιακό δέχτηκε δύο γκολ από ανύπαρκτα πέναλτι. Μην το ξεχνάμε αυτό…

Συμπερασματικά, το δίδυμο Πασιαλή, Μπουγιουκλή κερδίζει το στοίχημα και με το βηματισμό που βρίσκει ο ΑΡΗΣ, η διοίκηση φαίνεται ότι εγκαταλείπει κάθε δεύτερη σκέψη για τον πάγκο. Αν υπάρχει ακόμη στο πίσω μέρος του μυαλού της…allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: