Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Μαλιούφας: «Αν ο ΠΑΟΚ μείνει κοντά στον Ολυμπιακό μπορεί να τον κοντράρει»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μαλιούφας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το φιλικό των βετεράνων που διεξήχθη χθες, την ανακοίνωση της ΠΑΕ σύμφωνα με την τελεσίδικη απόφαση της UEFA αλλά και το πώς βλέπει τον ΠΑΟΚ.


Για το φιλικό παιχνίδι των βετεράνων Νεάπολης και ΠΑΟΚ οι ποίοι αγωνίστηκαν για την ηθική ενίσχυση του Παραολυμπιονίκη Ανδρέα Κατσαρού και του ΑμεΑ φίλου του ΠΑΟΚ, Γιάννη Μήγιου:

«Ο σύλλογος γι' αυτό το σκοπό έχει γίνει και αυτό το ρόλο παίζει, όποτε μας ζητηθεί είμαστε παρόντες σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Όλα τα παιδιά πηγαίνουμε με πολύ μεγάλη όρεξη και με πολύ μεγάλη θέληση και το χαίρονται και οι άνθρωποι που μας βλέπουν από κοντά».

Για ανακοίνωση της ΠΑΕ σύμφωνα με την τελεσίδικη απόφαση της UEFA:

«Συμφωνώ απόλυτα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ο κόσμος είχε δείξει καλό πρόσωπο, καλή διαγωγή αλλά πιαστήκαμε αδιάβαστοι. Πρέπει να δείξουμε καλύτερη αγωγή γιατί η UEFA δεν δείχνει ανοχή σε τέτοια θέματα. Αν δεν είχε τιμωρηθεί η ομάδα θα γινόντουσαν μια-δύο μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξαναδείξει τέτοιο πρόσωπο στην Ευρώπη. Όσο και αν προκλήθηκαν δεν έπρεπε να αντιδράσουν».

Για το πώς βλέπει τον ΠΑΟΚ:

«Είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό, αλλά όχι στα λόγια. Έχασε αδικαιολόγητα βαθμούς με Κέρκυρα, ΌΦΗ και Ατρόμητο. Σε παιχνίδια με κλειστές άμυνες έχει πρόβλημα. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής να δείξουν μέσα στο γήπεδο ότι είναι η ομάδα που μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό».

Για το αν μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό:

«Αν μείνει κοντά στον Ολυμπιακό μπορεί να τον κοντράρει. Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι πρώτος με διαφορά στην Ελλάδα αλλά στον ΠΑΟΚ έρχονται τα παιχνίδια και αν δεν έχανε βαθμούς θα μπορούσε πιο εύκολα να διεκδικήσει κάτι. Τα προηγούμενα χρόνια που είχε τον ίδιο κορμό ο ΠΑΟΚ ήταν μια από τα ίδια, τώρα που μπήκαν τα νέα παιδιά έχουν το κίνητρο και γιατί να μην διεκδικήσουν κάτι».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

«Δεν είναι όλοι έτοιμοι, θέλει πάρα πολύ δουλειά και ταπεινότητα. Πιστεύω πάρα πολύ στον Δώνη και ξέρει πως πρέπει να αντιμετωπίσει αυτά τα παιδιά».

Για τον Πόποβιτς:

«Είναι αναλόγως τις ευκαιρίες που παίρνει ο κάθε παίκτης. Με την Κέρκυρα πιστεύω ότι χωρούσε ο Πόποβιτς, είναι παίκτης που θα μπορούσε να κάνει την ατομική ενέργεια. Στον πάγκο υπήρχαν παίκτες με το ίδιο στιλ».





πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: