Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η Νίκη την ουσία, τα Γιαννιτσά τις διαμαρτυρίες!

Με ένα αριστοτεχνικό σε εκτέλεση γκολ του Τάντιτς στο 68ο λεπτό, η Νίκη Βόλου πέρασε νικηφόρα από τα Γιαννιτσά όπου κέρδισε με 1-0 την τοπική Αναγέννηση, η οποία διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για ένα γκολ που δεν μέτρησε στο 95ο λεπτό.
Η ομάδα της Μαγνησίας, πιο ουσιαστική από την αντίπαλό της, προηγήθηκε στο 68ο λεπτό με ένα  αριστοτεχνικό σε εκτέλεση γκολ του Τάντιτς (κατέβασε τη μπάλα μετά από πάσα του Ψιάνου και «κρέμασε» τον Λαμπάκη) και προκρίθηκε στην τρίτη φάση του θεσμού.
Εκεί θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Πανθρακικό με το πρώτο ματς να γίνεται στην Κομοτηνή και τη ρεβάνς στο Βόλο.
Η Αναγέννηση, παρόλο που ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος και ακόμα και το γκολ που δέχτηκε ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα, διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για τη φάση του  95ου λεπτού όταν σε σουτ του Σερέτη ο Καρατζάς απέκρουσε τη μπάλα μέσα από τη γραμμή.
Όμως, ο διαιτητής Καραλιόλιος είπε «παίζετε» μετά από υπόδειξη του βοηθού Κουτζιακουτζίδη. Μια απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων που «πολιόρκησαν» το βοηθό, χωρίς όμως ο διαιτητής να αλλάξει την απόφασή του.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ρίγκος (Γρεβενών), Κουτζιακουτζίδης (Κοζάνης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σερέτης, Τσιάμης, Χατζόγλου, Σπαθάρας - Ριζογιάννης, Σκούφαλης, Βούρας
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Νίκος Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Σκέμπης, Τσιάμης, Σπαθάρας, Χατζόγλου, Σερέτης, Ιορδανίδης, Φελίπε (73' Καρακάσογλου), Στεργίδης, Στεφανίδης, Φάμπιο.
Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Βούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Τάσιτς (13' λ.τ Χάμος), Πουρτουλίδης (86' Καρατζάς), Σκούφαλης, Γιάκομπ (63' Φλίγκος), Τάντιτς.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: