Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Καλύβας: «Ο Γκαγκάτσης θα διχάσει τον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιώργος Καλύβας μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» αναφέροντας τη γνώμη του σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Αναλυτικάτα όσα είπε:

Για το τι περιμένει από τον Ιβάν Σαββίδη:

«Εγώ εκείνο που βλέπω είναι ότι οικονομικά θα υπάρξει άνεση θέλω να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα και μετά να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ. Καλό θα ήταν να είναι πρόεδρος ο ίδιος επειδή είναι και μεγαλομέτοχος, έχει άλλο πρεστίζ και θα έπρεπε να αποφασίζει και να διοικεί. Αλλά τι να κάνουμε ο ΠΑΟΚ οικονομικά βρίσκει το δρόμο του και αν γίνει αυτό και πατήσει γερά όλα θα έρθουν μετά».

«Πολλοί δεν ξέρουν τον άνθρωπο πιστεύω πως στην πορεία εφόσον δείξει πράγματα πάνω στην πράξη είναι ένα άτομο καινούργιοι στον ΠΑΟΚ δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα μόνο αυτά που ακούμε. Για να ενσωματωθεί και να το δει ο κόσμος θέλει έναν χρόνο σίγουρα. Πάντοτε υπάρχουν οι καλοθελητές μια ομάδα όσες προσπάθειες και να καταβάλει θα έρθουν και άσχημες στιγμές για αυτό είναι οι καλοθελητές για να αλλάξουν την κατάσταση».

Για το ενδεχόμενο ενασχόλησης του κ.Γκαγκάτση με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ:

«Χωρίς να θέλω να παραγνωρίζω τις ικανότητες του Γκαγκάτση πιστεύω πως η ενασχόλησή του θα διχάσει τον ΠΑΟΚ και θα φέρει μόνο κακό. Δεν παραγνωρίζω πως έχει δυνατότητες αλλά θα διχάσει και καλύτερα να μην ασχοληθεί».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: