Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Τζιφόπουλος: «Φτιάξανε τα αποδυτήρια Πασιαλής-Μπουγιουκλής»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Τζιφόπουλος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τους Πασιαλή-Μπουγιουκλή και την διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι.


Για τον Άρη:

«Εκείνο που παρατήρησα είναι ότι υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η αλλαγή του προπονητή καθώς ήρθε ηρεμία στα αποδυτήρια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά οι οποίοι ήταν πολύ καλοί, στους προπονητές αλλά και στον κόσμο. Το σημαντικό στην ομάδα είναι ότι τρέχουν όλοι για έναν και ένας για όλους. Το σχήμα που κατέβασαν χθες τα παιδιά ανταποκρίθηκε από τους παίκτες και δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για γκολ».

Για τους Πασιαλή-Μπουγιούκλη:

«Το πιο σημαντικό είναι σίγουρα η ηρεμία στα αποδυτήρια κάτι που δεν υπήρχε. Η παρουσία των δύο παιδιών στον πάγκο ήταν καταλυτική πλέον παίζουν σαν ομάδα, σαν σύνολο. Το πάθος χθες περίσσευε στους παίκτες οι οποίοι έπαιζαν ωραίο ποδόσφαιρο και όλα αυτά δείχνουν ότι κάτι άλλαξε στην ομάδα».

Για το αν έφταιγε η κακή χημεία τα αποδυτήρια:

«Εγώ δεν μπορώ να εστιάσω στο ότι δεν υπήρχαν ήρεμα αποδυτήρια, δεν υπήρχε ηρεμία και αυτό επηρεάζει. Το σημαντικότερο σε μια ομάδα είναι τα καλά αποδυτήρια».

Για τον Αγκάνθο:

«Είμαστε τυχεροί με τον Αγκάνθο. Νομίζω ότι ο Άρης στάθηκε πολύ τυχερός στην επιλογή του όπως και του Κοέλιο ο οποίος βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Ο Αγκάνθο είναι παίκτης που μπορεί να σταθεί οπουδήποτε, είναι μαχητής, γκολτζής και πολύ καλός στον αέρα».

Για τον διαιτητή:

«Νομίζω ότι ήταν πολύ κακός. Οι αποφάσεις του ήταν βιαστικές και λανθασμένες και δεν νομίζω να πει κάποιος το αντίθετο».

Για τη συνέχεια του Άρη:

«Είναι ένα δύσκολο κομμάτι γιατί ο Ολυμπιακός χθες έδωσε χώρο στον Άρη και κατάφερε να σκοράρει. Με την Βέροια θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι γιατί θα πρέπει να δημιουργήσει ο Άρης. Θα πρέπει να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί. Με τέτοια εικόνα δεν χρειάζεται να φοβάται τίποτα. Πρέπει να στηρίξουμε τα νέα παιδιά που δίνουν το καλύτερο. Μέρα με τη μέρα θα βελτιώνονται περισσότερο».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: