Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

"Περιμένω για επαφή"

Το... διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο βάζει στην κορυφή της λίστας τον Έβαλντ Λίνεν, ωστόσο ο Γερμανός λέει πως ακόμα δεν έχει κάτι επίσημο.
"Περιμένω για επαφή"

Η περίπτωση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δυσκολεύει αρκετά για την ΑΕΚ, αν και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται... απίθανο! Η Ολανένσε θέλει χρήματα, στην Ένωση δυσκολεύονται και στην κορυφή της λίστας περνά το όνομά του Έβαλντ Λίνεν και μπορεί οι φήμες να μιλούν για σίγουρη συμφωνία, ωστόσο επίσημη επαφή ακόμα δεν έχει υπάρξει...
« Τι σχόλιο να κάνω αν δεν έχω καμία επίσημη επαφή με την ΑΕΚ... Είναι μεγάλος σύλλογος, με απίστευτο κόσμο και ιστορία, φυσικά αποτελεί προοπτική για μένα, όμως ακόμα περιμένω κάποια επαφή. Ακόμα πάντως δεν έχω μιλήσει ήταν το σχόλιο του Λίνεν στο gazzetta.gr.
Μπορεί λοιπόν οι φήμες να μιλούν για συμφωνία που πρέπει απλά να ενεργοποιηθεί, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει τη δεδομένη στιγμή. Ο Λίνεν, όπως και ο Πάντιτς μπορεί να επιθυμούν να κάτσουν στον πάγκο της Ένωσης, ωστόσο οι πληροφορίες τους από Ελλάδα και... ίντερνετ δεν είναι οι πιο ενθαρρυντικές και φυσικά θέλουν εγγυήσεις τόσο οικονομικές όσο και αγωνιστικές.
«Ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας σε λίγους μήνες; Μπορεί να το εγγυηθεί κάποιος» ήταν η ατάκα από το περιβάλλον των δυο τεχνικών, αν και η προοπτική του να κάτσουν στον πάγκο της ΑΕΚ μόνο αδιάφορους δεν τους αφήνει.


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: