Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Λιοντάρια-Χριστιανοί 3-0!!

Λιοντάρια-Χριστιανοί 3-0
Nα αρχίσεις πάλι τα μοιρολόγια; Τι να πεις; Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε ποτέ στο ματς. Εκανε μια φάση στην αρχή, του έκατσε η ατυχία με τον Τοτσέ και έκτοτε αγνοείται. Μπήκε ως θύμα επί σφαγή στο... Κολοσσαίο. Οι Ρωμαίοι της Λάτσιο μάλλον του χαρίστηκαν. Ακούγεται βαρύ και ίσως οι φίλοι του ΠΑΟ να νιώθουν προσβεβλημένοι από όλα αυτά, αλλά η αλήθεια αυτή είναι. Το ματς έληξε με 3-0 και στο τέλος λες «πάλι καλά».

Γράφει ο Γιώργος Μαζιάς

Μια ομάδα δίχως φιλοδοξίες που πήγε απλά για να βγάλει την υποχρέωση στη Ρώμη. Μαρτύριο ήταν να το βλέπεις. «Λήξ' το να φύγουμε», ήταν η κατάσταση. Η Λάτσιο δεν είναι μεγαθήριο. Στο τέλος όμως ένιωθες ικανοποιημένος που έχει και ντέρμπι με τη Ρόμα την Κυριακή και δεν ασχολήθηκε πολύ με το ματς. Οι «λατσιάλι» έκαναν προπόνηση. Ολα αυτά προσβάλουν τον Παναθηναϊκό που αλλιώς έχουμε μάθει να τον βλέπουμε στην Ευρώπη.

Τρία στο Μάριμπορ, τρία στο Ολύμπικο. Ναι, δεν είναι σε καλή κατάσταση ο ΠΑΟ. Ναι, έχει προβλήματα, ναι σε όλα που λένε και οι πιο πολλοί βουλευτές στις ψηφοφορίες. Οι «πράσινοι» όμως όφειλαν να παλέψουν. Δεν το έκαναν ποτέ. Αλλη μια νύχτα θλίψης. Δεν ασχολούμαστε ούτε με τακτικές, μήτε με συστήματα. Δεν υπήρχαν. Κι όμως, δεν ήταν όλα τελειωμένα πριν το ματς στην Ιταλία. Υπήρχαν ελπίδες για πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός δεν το πίστεψε ποτέ. Αυτό είναι και το χειρότερο. Το να χάσεις είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο όπως και σε κάθε άθλημα. Το πως χάνεις όμως είναι το θέμα. Με κάτω τα χέρια είναι τραγικό. Τι πήγες να κάνεις; Να βγάλεις την υποχρέωση; Ο Παναθηναϊκός είσαι! Λίγη προσπάθεια παραπάνω δεν βλάπτει. Οσο κι αν σε έχει πάρει από κάτω, δεν είναι εικόνα αυτή. Η απειρία πολλών παικτών και κακή ψυχολογία όλων είναι μια δικαιολογία. Αυτό όμως δεν μπορεί να τα ισοπεδώνει όλα και να δίνει άφεση αμαρτιών.

Αλλιώς έχει συνηθίσει τον κόσμο ο Panathinaikos...



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: