Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Βοργιάς: «Χρειάζεται νέα τάξη πραγμάτων στον ΠΑΟΚ»

Ο γνωστός καθηγητής διαιτησίας Σωτήρης Βοργιάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στην ΚΕΔ, στον Γκαγκάτση, στις δηλώσεις Καραμελίδη, στον Σαββίδη αλλά και στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις κινήσεις Γκαγκάτση με προέδρους ποδοσφαιρικών ενώσεων:
«Δε γνωρίζω ακριβώς τι γίνεται, αυτό που ακούγεται είναι πως 3 ενώσεις από τις 20 έχουν παει στο άλλο στρατόπεδο. Η άλλη πλευρά του κ.Χατζηαποστόλου μου είπε πως δεν υφίσταται τέτοιο θέμα τουλάχιστον επίσημα. Σε αυτή τη φάση πρέπει να βγει κάποιος από την πλευρά του κύριου Σαββίδη και να μας πει πως έχει η κατάσταση. Εάν πέσουνε χρήματα όλα γίνονται.»

Για το τι πρέπει να κάνει ο Σαββίδης:
«Αν με ρωτούσαν θα τους έλεγα να βρει έναν νέο παράγοντα να προσεταιριστεί τις 20 ενώσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Να υπάρξει μια νέα τάξη πραγμάτων. Θα μπορούσαν να ασχοληθούνε νέοι παράγοντες όπως οι Χατζηαποστόλου- Λυσαρίδης κλπ. Για μένα η λύση είναι μια νέα τάξη πραγμάτων να κάνει σωστή αντιπολίτευση.»

Για τη διαιτησία:
«Η τακτική της ΚΕΔ με τις υψηλές βαθμολογίες δε βοηθάει το ποδόσφαιρο. Κάνουν ότι θέλουνε. Δε δημοσιεύουν ποτέ την αλήθεια γιατί μετά δε θα μπορούνε να τα αλλάξουνε. Κανονικά θα έπρεπε με το βαθμό 4 ο διαιτητής να μην ξαναδιαιτητεύσει ποτέ, με το 5 να παραπέμπεται με το 6 να τιμωρείται με το 7 να θεωρείται κακός, με το 8 μέτριος προς καλός και άριστος με το 9.»

Για τις δηλώσεις του κ.Καραμελίδη:
«Ο κύριος Καραμελίδης τα είπε αυτά για να μπορεί να κυκλοφορήσει στη Βέροια. Αν δεν τα λέγε δε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει.»

Για τον κ.Κουκουλάκη:
«Τα δυο τελευταία χρόνια ο Κουκουλάκης έχει κάνει στην Τρίπολη, στο ΟΑΚΑ, στη Θεσσαλονίκη διάφορες κακές διαιτησίες. Άμα τον παρακολουθήσεις σε διεθνές παιχνίδι θα πεις πως είναι ένας καλός διαιτητής. Αλλά εδώ μετακινείται από το ένα άρμα στο άλλο και δυσκολεύεται να φέρει εις πέρας το εκάστοτε έργο του.»

Για τον ΠΑΟΚ:
«Η «λευκή αρκούδα» όπως τον λενε εδώ έχει λεφτά να πληρώσει και να πάρει παίχτες. Κάποια στιγμή θα βγει Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Βρύζα λενε “κάτσε εκεί ψήφισε και μη μιλάς, εδώ είμαστε εμείς”. Εγώ αν ήμουν εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ και μου λέγανε θα παραιτηθείς για να είσαι εκπρόσωπος του “Μποροθρύλου” θα έλεγα κύριοι δεν παραιτούμαι. Ο Ζαγοράκης είναι άλλη περίπτωση, είχαμε την κουμπαριά με τον Γκαγκάτση, έκανε ότι του λεγε ο Γκαγκάτσης και μπορούσε να περάσει κανα 2 πράγματα. Τώρα ο Βρύζας δε μπορεί να παει κόντρα καθόλου. Η άποψή μου είναι πως άμα δε σε σέβονται πρέπει να σε φοβούνται.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: