Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Γκιτσιούδης: «Δεν πρέπει να ζητάμε παράλογα πράγματα»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά, για τον κόσμο και αν μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό.

Για το παιχνίδι:

«Φαινομενικά είναι ένα εύκολο παιχνίδι αλλά αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα έχουμε πρόβλημα. Ο Πλατανιάς θα έρθει στην Τούμπα να παίξει καλά γιατί τους τρελαίνει η Τούμπα όλους και δίνουν το κάτι παραπάνω».

Για τον Πλατανιά:

«Τα στοιχεία είναι θετικά, είναι μαχητές και προσπαθούνε να παίζουν καλά. Είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, έχουν έναν καλό προπονητή και προσπαθούν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ πάει πολύ καλά, όταν χρειάζεται να παίξει, παίζει καλά και όταν δεν το κάνει αυτό μπορεί και παίρνει τα αποτελέσματα. Είναι καλό όταν δε παίζεις καλά να μπορείς να παίρνεις αποτελέσματα έστω και με μισό μηδέν, με μία κατεβασιά γιατί αυτό είναι το ζητούμενο η νίκη».

Για το πρεστίζ της ομάδας:

«Στο πρεστίζ σίγουρα δεν βοηθάει το να παίρνεις μόνο αποτελέσματα, το ζητούμενο είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και στο τέλος αυτό που θα μετρήσει θα είναι οι βαθμοί. Όταν κερδίζεις μια ομάδα χωρίς να παίξεις καλά δεν πέφτει το πρεστίζ σου».

Για τον κόσμο:

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει πάντα τη νίκη, είναι λίγο αυστηρός. Τα νέα παιδιά τα βοηθάει και τα συγχωρεί ο κόσμος γιατί αξίζουν μια ευκαιρία. Στα παιδιά αυτά πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου. Ο κόσμος έχει πάντα δίκιο, όλοι στην ομάδα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αν στο τέλος καταφέρουμε να βγούμε δεύτεροι ή ακόμα και να κυνηγήσουμε το Πρωτάθλημα ο κόσμος θα χαρεί».

Τέλος, αναφέρθηκε στο αν μπορεί να κοντράρει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό:

«Ο ΠΑΟΚ είναι παράξενη ομάδα, όποιος δεν έχει παίξει στην Τούμπα και δεν έχει φορέσει την φανέλα με τον δικέφαλο δεν ξέρει, τα πόδια μπροστά στον κόσμο γίνονται 200 κιλά. Δεν πρέπει να ζητάμε παράλογα πράγματα. Δύσκολα θα κοντράρουμε τον Ολυμπιακό δεν είναι όμως ακατόρθωτο. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: