Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Κατέθεσε στην FA ο Κλάτεμπεργκ!!

Κατέθεσε στην FA ο Κλάτεμπεργκ
Στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, ο Μαρκ Κλάτεμπεργκ. Ο Βρετανός ρέφερι, μαζί με άλλους συνάδελφούς του, κατέθεσαν αναφορικά με την κατηγορία που αντιμετωπίζει ο 37χρονος περί ρατσιστικής επίθεσης στον μέσο της Τσέλσι, Τζον Όμπι Μίκελ.

Ο Κλάτεμπεργκ, ήταν ο… μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης (3-2) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στις 28 Οκτωβρίου για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Με λανθασμένη αποβολή του Τόρες και κατακύρωση γκολ οφσάιντ του Ερνάντεζ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ για τους «κόκκινους διαβόλους», έκανε… εχθρούς στο Λονδίνο. Φυσικά, αυτοί, είναι οι άνθρωποι της Τσέλσι που κατήγγειλαν στην FA ρατσιστική επίθεση του Κλάτεμπεργκ στον Τζον Όμπι Μίκελ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μαζί με την FA, έρευνα στη συγκεκριμένη καταγγελία πραγματοποιεί και η Αστυνομία του Λονδίνου. Προς το παρόν, όμως, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία κάλεσε τον Βρετανό διαιτητή, μαζί με αρκετούς συναδέλφους του και τους βοηθούς του σε εκείνο το παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», να καταθέσουν.

Όσο η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, ο Κλάτεμπεργκ έχει αποφασίσει να μη «σφυρίξει» κάποια αναμέτρηση της Πρέμιερ Λιγκ και αυτό θα συνεχιστεί και στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: