Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέλεξε να μην αναλύσει την ΑΕΚ στους παίκτες του Ολυμπιακού, ωστόσο τους τόνισε ότι δεν θα πρέπει να ξεγελαστούν από την βαθμολογική θέση της Ένωσης.
Αν και δεν προχώρησε σε αγωνιστική ανάλυση της ΑΕΚ την Πέμπτη ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έστειλε τα δικά του... sms προς τους ποδοσφαιριστές του. «Μην ξεγελιέστε από την θέση της ΑΕΚ», ήταν το σχετικό σύνθημα του Ζαρντίμ μιλώντας προς τους παίκτες του.
Τους ξεκαθάρισε πως «από εσάς θέλω να δείξετε πολλή και μεγάλη προσοχή στον αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν πρέπει να τίποτα να ξεγελαστείτε από την βαθμολογική θέση και την εικόνα της αντιπάλου μας. Μην κοιτάτε με τίποτα την βαθμολογία.
Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και οφείλουμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Περιμένω από εσάς να είμαστε αυτοί που πρέπει. Να πάμε να παίξουμε πολύ καλά και να νικήσουμε, καθώς είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς».
Τους τόνισε δε ότι θα πρέπει να «ξεχάσουμε την Μονπελιέ και το Τσάμπιονς Λιγκ. Πήγαμε πολύ καλά και νικήσαμε όμως ανήκει στο παρελθόν το παιχνίδι αυτό. Με την Σάλκε θα ασχοληθούμε όταν θα έρθει η ώρα. Όχι τώρα. Τώρα έχουμε την ΑΕΚ».
Επίσης τους είπε πως «πρωταρχικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του νταμπλ. Να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με όσο το δυνατόν πιο καλές εμφανίσεις γίνεται. Για να κερδίσουμε την ΑΕΚ χρειάζεται να έχουμε μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση και προσήλωση.
Να μπαίνουμε σε κάθε αγώνα με τον ίδιο ακριβώς σκοπό. Να παίζουμε καλά και να παίρνουμε τους βαθμούς της νίκης. Πρέπει να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα με προσοχή και σοβαρότητα».



πηγή: gazzetta.gr