Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

«Νάπολι δεν είναι μόνο ο Καβάνι!»

«Νάπολι δεν είναι μόνο ο Καβάνι!»
Τι κι αν ο Έντινσον Καβάνι έκανε πράγματα και θαύματα εναντίον της Ντνίπρο για το Γιουρόπα Λιγκ πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του (4-2). Ο Βάλτερ Ματσάρι επιμένει πως οι «παρτενοπέι» διαθέτουν ένα ισορροπημένο σύνολο και δεν εξαρτώνται μόνο από τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έσωσε στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο την παρτίδα για την ομάδα του, αφού μέχρι εκείνη την ώρα η Νάπολι βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1 μέσα στην έδρα της και όλα έδειχναν ότι όδευε προς την τρίτη της ήττα στη διοργάνωση.

Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί πως η ανατροπή ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, αν και αναγνωρίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Καβάνι:

«Έχω μια ομάδα από πρωταθλητές και όχι μόνο τον Έντινσον. Είμαι περήφανος για όλους», δήλωσε ο Ματσάρι.

«Φάνηκε ότι θα είναι άλλη μια καταραμένη βραδιά για μας, αλλά χάρη στη συνολική δουλειά που κάναμε, γυρίσαμε το ματς. Ο Καβάνι έχει απογειωθεί στη Νάπολι γιατί όλη η ομάδα παίζει για εκείνον», προσέθεσε.

Της ίδιας εκτίμησης πάντως δε φαίνεται να χαίρει ο μεσοεπιθετικός Έντου Βάργκας, ο οποίος συνέχισε τις κακές του εμφανίσεις: «Όλα φαίνεται να πηγαίνουν τραβά για εκείνον. Είναι κρίμα, αλλά έπρεπε να τον αντικαταστήσω για να αφυπνίσω την ομάδα», κατέληξε ο 51χρονος τεχνικός.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: