Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Πέτκοβιτς: «Εγγύηση για την πρόκριση»

Πέτκοβιτς: «Εγγύηση για την πρόκριση»
Τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League έβαλε η Λάτσιο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, όπως τόνισε ο Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς. Ο Βόσνιος τεχνικός επισήμανε πως χρειάζονται ακόμα δυο βαθμοί για να έρθει και μαθηματικά το «εισιτήριο» για τους «16», ενώ έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο, περιμένοντας ακόμα περισσότερη βελτίωση στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τη Ρόμα. Τέλος, έμεινε ικανοποιημένος από την επανεμφάνιση των Ράντου, Ζάρατε και Κόζακ.

Αναλυτικά: «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη για την πρόκριση. Είναι μια μικρή εγγύηση για την πρόκριση, θέλουμε ακόμη δύο βαθμούς. Πρέπει απλώς να την "κλειδώσουμε" και μαθηματικά.

Είμαι ικανοποιημένος από αυτό που έδειξαν οι παίκτες μου, έδωσαν ηρεμία στην ομάδα, κυρίως για το ντέρμπι της Κυριακής, πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές για το ματς με τη Ρόμα, γιατί είδα βελτίωση σε πολλούς παίκτες.

Ο Ράντου έδειξε την ποιότητά του, μετά από μεγάλο διάστημα αποχής. Ήταν σημαντικό που έπαιξε καλά ο Ζάρατε, έχει αυξήσει τις πιθανότητες για να παίζει περισσότερο στο πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τον Κόζακ, γιατί πέρασε ένα δύσκολο διάστημα. Συμβαίνει αυτό στους επιθετικούς. Σήμερα έδειξε ότι είναι ικανός να παίξει σε ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας, μου δίνει μια επιπλέον επιλογή για την επίθεση».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: