Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

«Ο Άρης παλεύει να ισορροπήσει»

«Ο Άρης παλεύει να ισορροπήσει»
Να… τριτώσει το καλό θέλει ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο Άρης υποδέχεται για την πέμπτη αγωνιστική της Α1 τον Πανιώνιο (17:00, ΕΤ1) και στόχος δεν είναι άλλος από το τρίτο διαδοχικό ροζ φύλλο αγώνα, αποστολή δύσκολη απέναντι στους αήττητους στο πρωτάθλημα «κυανέρυθρους».

«Το στίγμα της δικής μας προσπάθειας είναι γνωστό. Σε όλα τα επίπεδα, ο Άρης παλεύει για να ισορροπήσει, τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά», δήλωσε ο 50χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Μέσα από αυτήν την οπτική, η χημεία ομάδα-κόσμου, δίνει στην προσπάθεια όλων μας επιπλέον κίνητρο. Ο Πανιώνιος είναι μια ενθουσιώδης ομάδα, που κύριο χαρακτηριστικό της είναι η αποτελεσματικότητα στο transition παιχνίδι και η έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ. Η δική μας ανταγωνιστικότητα εξαρτάται κατά πολύ από τον έλεγχο των δύο αυτών παραμέτρων».

Ο σέντερ των «κιτρίνων», Κώστας Χαρίσης, ανέφερε με τη σειρά του: «Προσπαθούμε όλη την εβδομάδα να “βρεθούμε” ακόμη περισσότερο μεταξύ μας. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει πρόοδος σε αυτό το κομμάτι και ότι θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Από χθες αρχίσαμε να διαβάζουμε τον αντίπαλο, ο οποίος προέρχεται από μία ήττα στο Eurocup. Πρωταρχικό στοιχείο του αγώνα είναι το πώς θα εμφανιστούμε εμείς, πόσο συγκεντρωμένοι θα είμαστε και κατά πόσο θα εκτελέσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας. Ελπίζουμε ο κόσμος να μας βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: